USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Чи показуватимуть фільми у Луцьку надалі?

6 Квітня 2013 10:00
Луцькі правоохоронці ще не визначилися, чи є кримінал у показі кіноепопеї «Зоряні війни» Джорджа Лукаса в рамках проекту Lutsk night cinema.

Про це інформує IA ZIK.

Авторів проекту Lutsk night cinema звинуватили у порушенні авторських прав під час демонстрації епопеї «Зоряні війни» режисера та продюсера Джорджа Лукаса. З цього приводу заяву до прокурора Луцька Сергія Даніліна скерували представники комсомолу.

За інформацією першого секретаря обкому ЛКСМУ Олександра Кононовича, у Державному агентстві України з питань кіно ніхто не надав права будь-якій громадській організації демонструвати будь-які кінострічки публічно, зокрема і «Зоряні війни».

Отож, демонстрація популярного кіноциклу Джорджа Лукаса у рамках проекту Lutsk night cinema, на думку комсомольців, є грубим порушенням чинного законодавства і авторських прав.

«Адже це – кримінально каране діяння», – йдеться у повідомленні Кононовича.

Отож, він вимагав від прокурора Луцька припинити публічний кінопоказ та притягти винних до відповідальності.

У прокуратурі Луцька підтвердили, що місяць тому отримали звернення від першого секретаря обкому ЛКСМУ, в якому він просить припинити незаконний публічний кінопоказ різноманітних кінострічок, зокрема, фільму «Зоряні Війни» та притягнути до адміністративної або кримінальної відповідальності тих осіб, що сплачували, організували та здійснили незаконні кіноперегляди в Луцьку.

Прокуратура скерувала заяву за належністю для розгляду по суті до Луцького міськвідділу міліції у Волинській області.

Керівник СЗГ УМВС у Волинській області Оксана Блищик розповіла, що ця інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. «Наразі триває перевірка, тож остаточного процесуального рішення ще не прийняли», – зазначила вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
юра Показати IP 6 Квітня 2013 11:58
Комсомольці, які дбають і бдять про прибутки для американських кінокомпаній? Молодці!!! Справжні ленінці!!!
олексій Показати IP 6 Квітня 2013 16:57
що тут ще скажеш, піанєри юниє - голови чугунниє
юра Показати IP 6 Квітня 2013 17:11
Комсомольці, які дбають і бдять про прибутки для американських кінокомпаній? Молодці!!! Справжні ленінці!!!
Прохожий Показати IP 6 Квітня 2013 17:46
Кононовичи и вся их собачья свора - умственно отсталые идиоты. Речь даже не о коммунистической или комсомольской идеологии - они любую идеологию не понимают просто по причине психо - физических расстройств организмов. Парадокс в том , что красное кровавое знамя воткнули в руки людей элементарно необразованных и агрессивно глупых. Я сходил на помойку "Красная Волынь" и ужаснулся - безграмотности орфографической , стилистической и общему уровню воинствующего идиотизма. Как же и чем эти дебилы зарабатывают на еду ? Канавы копают ? Милостыню просят ? Я не придумаю никакого иного занятия для этих красных идиотов.
Вас Показати IP 7 Квітня 2013 00:03
Пісня про конанановичів " Семен Слепаков" два Кирила"
OrestN Показати IP 7 Квітня 2013 16:14
Комуністичну як і нациську ідеології мають бути заборонені, а компартія має бути розпущена.
Серий Показати IP 8 Квітня 2013 09:41
Та це просто, реклама ЛКСМУ, більша половина молоді Луцька не знає, що це таке
Кононович. Показати IP 8 Квітня 2013 19:59
Закон один для всех!Вы же лезете в Гейропу!? Так ведите себя по Гейропейски!Дикари полесские!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus