USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Дах наркологічного диспансеру в Луцьку відремонтують

9 Травня 2021 19:56
До вересня у Луцьку мають намір здійснити капітальний ремонт даху поліклінічного відділення Волинського медичного центру терапії залежностей, що на вулиці Карбишева.

Відкриті торги для пошуку підрядника медичний заклад уже оголосив на платформі Prozorro.Тендерні пропозиції прийматимуть до 14 травня. Аукціон розпочнеться 17 травня.

Очікувана вартість робіт становить 1 488 161 гривню.

Капітальний ремонт даху, згідно з технічним завданням, включатиме демонтаж покрівлі, лат жолобів, кам’яної кладки, мурування простих зовнішніх стін із цегли, улаштування крокв, ходових дошок, покрівлі з металочерепиці, снігозатримувача, гідроізоляційної плитки, встановлення металопластикових вікон, улаштування протипожежного люка, драбини виходу на покрівлю, навішування водостічних труб, вогнезахист конструкцій, електроосвітлення горища, електропідігрів водостічних воронок, блискавкозахист і заземлення тощо.

Усі роботи мають завершитися до 3 вересня 2021 року. Гарантійний термін експлуатації об’єкта становитиме 10 років.

Нагадаємо, Волинський медичний центр терапії залежностей створили наприкінці 2019 року на базі наркологічного диспансеру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus