USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДБР розслідує можливі земельні махінації Кличка. Документ

17 Липня 2019 17:25
Державне бюро розслідувань 17 липня розпочало розслідування за заявою про можливе скоєння злочину мером Києва Віталієм Кличком.

Про це написала адвокат Марина Паринова на своїй сторінці у Facebook.

«ДБР розпочало розслідування по нашій першій заяві про злочин із земельних махінацій Віталія Кличка. Сьогодні опублікуємо друге», – написала вона.

Мова йде про угоду з ТОВ «Роялті Тетрабуд», яке отримала 0,14 га землі на проспекті Перемоги в Києві для будівництва та експлуатації житлового будинку.
Нагадаємо, Кличко хоче створити виконком Київради, щоб не віддавати владу в руки КМДА.

Також ми писали, що Кличко загрожує достроковими виборами в Києві, якщо Володимир Зеленський розділить його повноваження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Навуходоносор Показати IP 17 Липня 2019 18:20
Вочевидь, в земельних махінаціях пан Кличко прийняв естафету у свого "папередника" - Льоні "Космоса". Той, як відомо, забеспечив земельними ділянками всіх високопосадовців Києва на сто років вперед. Поважав його як боксера, повага як до господарника і політика обнулилася...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus