USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Їде фура»: волинський репер Денні Дельта випустив трек про волонтерство

26 Червня 2022 20:21
Репер з Нововолинська Денні Дельта випустив новий трек. Цього разу він присвятив пісню волонтерству та назвав її «Їде фура». До слова, виконавець і сам займається волонтерством та закликає це робити й інших.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Денні Дельта зазначив, що нині люди починають розслаблятися, лишаючись у відносно безпечних областях.

«Мабуть, це природній процес. Але з ним потрібно боротися всіма внутрішніми силами. І навіть найдрібніше волонтерство – спосіб приносити користь та тримати себе в тонусі. Бо кінець жахіть, судячи з новин, ще навіть не за горами. Я розвантажував/завантажував гуманітарну допомогу, займався її фасуванням, проводив збори коштів (якими би незначними вони не були) на обладнання та підтримку наших військових і скажу, що це дієвий варіант почуватися потрібним та залученим до справді великих справ. Не лишайтеся осторонь і ви. Всіх обійняв, покрутив, поставив», – сказав Денні Дельта.

Читати ще: «Молитимусь довго, аби окупанти були резидентами моргів»: волинський репер випустив новий трек

Щодо нового трек «Їде фура», то виконавець відзначив, що після пісні «Стурбований» він допоможе трішки розвантажитися.

«Ми постійно підхоплюємо тренди з-за кордону; до безтями закохуємося у креативність іноземців, їхні сміливі рішення і проєкти; знаходимо серед тамтешніх мистецького і громадського рухів справжніх ідолів... Як завжди, часто применшуючи відкриття та досягнення українців, що теж вміють перевертати світогляд цілої планети з голови на ноги. І найголовніше явище, яке можна сюди віднести, – це волонтерство. Йому і присвячений новий сингл «Їде фура».
Попри нібито простий і нехитрий текст, в пісні можна вловити багатошаровий, глибокий посил: про допомогу від серця, хоч не обов'язково доречну; допомогу від людей найрізноманітніших верств населення та місця проживання, що подають один одному руку у важкі часи.

Не обійшлося тут, ясна річ, і без жартиків у бік Нікчемчини», – написав репер.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петров Показати IP 8 Серпня 2022 01:25
Де волонтерство? Куди він їздив? Обсирати роботу реальних волонтерів, які їздять на схід і південь? Які гинуть? Дальше Нововолинська він не їздить. Мама не дозволяє

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus