USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Окупанти – резиденти моргів»: у Луцьку на вечорі хіп-хопу збирали кошти на ЗСУ. Фото

25 Грудня 2022 09:41
Вечір хіп-хоп музики DVIR відбувся у Луцьку. Репери з Волині та не тільки розкачали лучан, а й зібрали на допомогу Збройним силам України, адже всі кошти з квитків будуть передані на потреби українських захисників.

Відкривав вечір репу рівненський бітмейкер Wootabi , який своїм чілловим сетом занурив відвідувачів у хіп-хоп івент.

Натомість реп-сцену відкрив молодий луцький репер Старший Брат, який «топив за Лу» у сайфері з AlyonaAlyona.
Далі розкачував публіку рівненський хіп-хоп виконавець Аппекс. Особливо його виступ сподобався поціновувачам неформатного репу, який поєднувався з електронною музикою. Відзначимо, що репер нещодавно випустив новий альбом «Внутрішня Волинь».
«Просто хлопець», «Пірсинг і тату», «Потримай мою пляшку», «Музика» – такими треками публіку розривав місцевий репер ХЛОПЕЦЬ. Однак Вова, а саме так звучить паспортне ім’я ХЛОПЦЯ, здивував публіку, виконавши, окрім вищезазначених качових треків, «ХмариСонце».

Відзначимо, що ХЛОПЕЦЬ є ведучим YouTube-шоу «На Реп ІТ», у якому в жартівливій формі оглядає новинки українського репу. Тому під час свого виступу він влаштував аукціон, продавши мерчову футболку за півтори тисячі гривень, які спрямує на ЗСУ.
До слова, підтримка українським захисникам звучала чи не під час кожного виступу. Довгий Пес відзначив, що хлопці із ЗСУ значно сміливіші за усіх присутніх, адже вони пішли захищати країну, натомість завдання людей в тилу – допомагати їм. Довгий Пес розпочав зі спокійного, як він сам назвав, реп-блюзу, сидячи на стільці, але поступово він розкачав публіку «чілленим котом» та «стріляючим репом». А на біс репер роздав «Ukrainian Shit», змусивши качати ніби у «Восьмій милі».
Репер з Нововолинська Денні Дельта продовжив розкачувати лучан, продемонструвавши ще один стиль волинського репу. Традиційно у своїх треках Денні Дельта роздав яскравих панчів та розкачав агресивною читкою. До слова, репер займається волонтерством, допомагаючи окупантам бути резидентами моргів, а виступ на «Дворі» став ще однією можливістю поволонтерити.
Завершували же хіп-хоп вечір у Луцьку львівські репери Твій Бог Сьогодні П'яний.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus