USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутат ініціює створення слідчої комісії щодо нападу на журналістів на волинській пилорамі

28 Квітня 2021 14:54
Депутат Камінь-Каширської райради від партії «ЗА Майбутнє» Богдан Пташник ініціює створення слідчої комісії райради щодо незаконної вирубки лісу в районі та щодо нападу на журналістів телеканалу «1+1» та «Аверс».

Про це депутат повідомив у Фейсбуці.

Як ми повідомляли, 27 квітня під час зйомок на одній із пилорам у Стобихівці Камінь-Каширського району на журналістів телеканалів «1+1» та «Аверс» здійснили напад. Журналісти перевіряли інформацію про те, що на пилорамі багато нечіпованої деревини.

Читати ще: «Кожного дня близько 20 фур вивозять дошки в Європу». Показали масову заготівлю лісу на Волині. Відео

Крім того, Богдан Пташник повідомив, що на черговій сесії районної ради буде заслухано звіт начальника поліції і прокурора району щодо цього інциденту. Також він закликав голову РДА Ольгу Ващук взяти це питання на особистий контроль.

Як інормували раніше, на Волині триває масова заготівля лісу. Лише у Стобихівці Камінь-Каширського району працюють 50 пилорам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 28 Квітня 2021 15:15
Замнуть.
Народна прокуратура Показати IP 28 Квітня 2021 16:16
Здивований тим, що місцеві депутати можуть, виявляється, створювати слідчі комісії. Може б деякі ці депутати в перервах між непосильними діями на благо громади, почитали закон про місцеве самоврядування і зрозуміли, що вони мають паво робити, а що - ні?
Василь Показати IP 28 Квітня 2021 18:21
А де поліція,лісівники?Ніхто нічого не бачить!!Всі будують школу!Тільки 50 пилорам пиляють ліс-це треба його стільки ще нарізати!!!Скоро там будуть поля!!!Все там пов"язано !!
камінчук Показати IP 28 Квітня 2021 22:08
в "Новинах Каменя" ніякої інформації.Вже все порішали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus