USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Депутати Луцькради звернулись до президента щодо ціни на газ

31 Жовтня 2018 13:39
Скасувати рішення уряду про підвищення ціни на газ на 23,5% закликали президента як гаранта конституції депутати Луцької міськради.

Про це йшлося під час пленарного засідання 48 сесії Луцької міськради 31 жовтня.

Депутати ухвалили звернення до Президента України щодо негайного скасування постанови Кабінету Міністрів України про підвищення ціни на газ для населення.

Як зауважив депутат Андрій Козюра, 19 жовтня прем’єр-міністр заявив про те, що уряд ухвалив рішення про підвищення з 1 листопада на 23,5% ціни на газ для населення, тепер вона становитиме 8550 гривень. Депутат назвав цинічними слова про те, що МВФ просив підняти ціну газу на 60%, а уряд підняв лише на 23,5%, адже насправді Україна посідає 134 місце у світі за рівнем життя, перше місце в Європі за рівнем дитячої і материнської смертності. До 6 мільйонів українців вже змушені працювати закордоном, щоб прогодувати родини.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:ТАРИФИ НА ГАЗ ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ МОЖУТЬ ПІДВИЩИТИ ЩЕ ДВІЧІ

Отже, звернення спрямовують до президента, аби як гарант він у конституційному порядку скасував це рішення уряду. Так, українці мають конституційне право на доступні комунальні послуги, а із підвищенням ціни газу дорожчатиме опалення, електроенергія тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
опа Показати IP 31 Жовтня 2018 15:38
Вчергове пукнули у воду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus