USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

«Державні органи на місцях контролюватимуть ціни», – Погуляйко

8 Березня 2022 10:23
Голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко поінформував про ситуацію в області станом на ранок 8 березня.

З його слів, наразі все під контролем, кордон цілий. Кожен, незалежно від віку та професії, долучається до будь-якої роботи, щоб спільним діями допомогти нашій країні у боротьбі з окупантом.

«Від початку нападу Росії на територію України Волинь зібрала та відправила іншим областям близько 360 тонн гуманітарної допомоги. Своєю чергою держава переходить на роботу в умовах воєнного часу. Там де можливо, економіка країни повинна працювати. Вчора Уряд України прийняв низку важливих рішень, які підтримають бізнес під час війни», - повідомив Погуляйко.
Він зазначив, що рішення Кабміну стосуються кожного українця. Зокрема державні органи на місцях контролюватимуть ціни на продукти, ліки та паливо. Це робиться для того, щоб недобросовісні підприємці не намагалися заробити на війні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus