USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

ДКП «Луцьктепло» віддало всі борги за спожиті енергоносії

19 Лютого 2018 18:29
Частина державної субвенції за пільги та субсидії надійшла на ДКП «Луцьктепло» - понад 65 мільйонів гривень. За ці гроші тепловики розрахуватися з усіма партнерами за використання спожитих енергоносіїв.

Прес-секретар підприємства Євгенія Ковтун повідомила у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини про те, що ДКП «Луцьктепло» отримало заборговану за 2017 рік державну компенсацію за пільги та субсидії у сумі 65,073 мільйона гривень.

«Луцьктеплом» погашено всі накопичені заборгованості щодо використання спожитих енергоносіїв з: ПАТ «Волиньгаз» (за розподіл газу), ПАТ «Волиньобленерго», НАК «Нафтогаз України», ПАТ «Укртрансгаз» (за транспортування газу). На сьогодні усі котельні та теплові пункти ДКП «Луцьктепло» працюють у штатному режимі», - інформувала Євгенія Ковтун.

Нагадаємо, сьогодні під час оперативної наради голова облдержадміністрації Володимир Гунчик запевнив, що «Держава перед «Луцьктеплом» виконала зобов’язання». Втім, кошти, які надійшли – лише частина від боргу, який був у розмірі 150 мільйонів гривень.

До слова, раніше повідомлялося, що борг із держбюджету перед комунальними підприємствами Волині становить близько 250 мільйонів гривень. Важливо, що заборгованість за субсидії із держбюджету була не перед усіма областями, адже кошти розподіляли нерівномірно, окремі області мали фінансування з надлишком. Р

Окрім того, депутати облради нарікали, що Гунчик неефективно працює зі столицею щодо належного фінансування з держбюджету. Як результат, обранці громади відзначили, що це і стало причиною, що Володимир Гунчик опинився на останній сходинці рейтингу голів ОДА в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Кіт Показати IP 19 Лютого 2018 18:48
Що то значить керівник розумна, так би всім працювати!
Юрчик Показати IP 19 Лютого 2018 19:15
Я не тиран там якійсь, але Женя Ковтун має працювати на тій посаді, де вона була б компетентна. Сказав Голова що гроші прийшли. Значить прийшли . І не прес-секретар має погоду робити
Ого? Показати IP 19 Лютого 2018 21:11
Нічого собі, ТО ТАМ ВЖЕ І ПРЕС-СЕКРКТАР Є??? А СЕКРЕТАР СЕКРЕТАРЯ? Зразу видно сучасне, багате та розвинуте підприємство.
Мирон Показати IP 19 Лютого 2018 22:17
Там штат будь здоров, роботягам копійки, а адміну-чималенькі суми, молодці.
Василь Показати IP 20 Лютого 2018 00:11
А "Тепелену" теж віддали борги? Чи цей серіал ще буде тривати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus