USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Атовці вимагають покарання для волинських патрульних, які побили «кіборга»

16 Березня 2018 13:11
Ветерани АТО зібралися під приміщенням Прокуратури Волинської області через побиття волинськими патрульними кіборга та інваліда війни Юрія Величка. Протягом року прокурори вже вчетверте закривають справу про побиття, мотивуючи це відсутністю складу злочину.

Мітинг розпочався 16 березня, близько 11 години.

Нагадаємо, патрульний Дмитро Капустинський підозрювався у застосуванні спецзасобів щодо ветерана АТО та інваліда війни Юрія Величка. До того ж Апеляційний суд Волинської області виніс постанову щодо неправомірних дій патрульних, які влітку з кайданками і «заламуванням» затримували водія Юрія Крищука, який їхав не пристебнутим.

Вчора Юрій Величко написав на своїй сторінці у Фейсбук, що він з побратимами вимагатиме публічної зустрічі з обласним прокурором Максимом Киричуком, аби більше не терпіти свавілля прокуратури.

«Ми вистояли в Донецькому аеропорту не для того, щоб терпіти свавілля прокуратури. Вимагаємо завтра публічної зустрічі з обласним прокурором Максимом Киричуком, патрульними Капустинським та Васютою, а також представниками Самооборони, які брали участь в побитті. Завтра вимагаємо присутності начальника патрульних Вовченка, інакше ми прийдемо і до вас!» - йдеться у дописі.

Так, сьогодні близько 11:00 мітингувальники почали збиратись біля стін Прокуратури Волинської області, вимагаючи припинити свавілля прокурорів, які закривають справу вже вчетверте за рік, мотивуючи це відсутністю складу злочину. Зауважимо, що до акції долучився і відомий волинський адвокат, який відстоює права учасників АТО, Василь Нагорний.
Фото: Волинь24
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
атовець Показати IP 16 Березня 2018 14:24
конфлікт такого рівня мав би закінчитись на другий день розмовою патрульних і постраждалого і все що ми роздуваемо за чиї гроші і навіщо? наші поліцейські лояльно відносяться до атовців і це правда а бикувати на мирній території до патруля не можна нівіть кіборгам
ГРІН до атовець Показати IP 16 Березня 2018 14:58
От навіщо таку єрунду писати незнаючи ситуації. Якщо й бикував хто,то це два недоумки в формі поліції.
Вася Показати IP 16 Березня 2018 16:10
ВОВЧЕНКО - пиши заяву на звільнення!
Дядя Показати IP 17 Березня 2018 01:56
Коли система не працює,невідвертість покарання робиться самосудом,виловити мєнтов,прокурорів і отдубасити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus