USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Патрони, якими обстріляли машину Шефіра, майже не використовували в Україні, – МВС

22 Вересня 2021 21:52
Перший заступник міністра внутрішніх справ України Євген Єнін заявив, що патрони, якими обстріляли автомобіль першого помічника президента Сергія Шефіра, виготовлені в Угорщині.

Про це він сказав в ефірі телеканалу Україна 24, інформує Новое время.

За словами Єніна, з тіла водія дістали дві кулі.

«Спеціалізовані патрони калібру 7,62. Такі патрони не випускалися в Україні і майже не використовувалися раніше на території України. Виробництво Угорщини, намагаємося встановити можливі тимчасові рамки ввезення до України та потенційних постачальників. Не виключаємо контрабанду», – розповів він.

З місця події вилучили понад 20 гільз, 12 куль влучили в автомобіль, дві дістали з тіла водія. Правоохоронці вже встановили, що стріляли одиночними пострілами.

За словами генпрокурорки Ірини Венедіктової, зараз правоохоронці працюють з двома версіями — державна діяльність Шефіра і спроба дестабілізувати політичну ситуацію в Україні.

Як ми писали, сьогодні стало відомо, що в Київській області здійснили замах на першого помічника президента України Сергія Шефіра. У Національній поліції інформацію підтвердили.

Сам же перший помічник президента Сергій Шефір не постраждав у результаті замаху, а от його водій отримав поранення і був госпіталізований до «Феофанії». Водія прооперували, нині його життю нічого не загрожує.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 22 Вересня 2021 21:59
та хай там би ці упирі один одного перестріляли. по фіг зовсім. тут люди голодують через дебільні карантини
Експерд фсб Показати IP 22 Вересня 2021 22:02
Так це спеціальна серія патронів для самогубців, це хтось хотів застрелитись, але в голові вата, пройшли навиліт, потрапили в авто, просто соупадєніє.
Прокуроркиня Показати IP 22 Вересня 2021 22:30
Петров і Боширов + 3-й. А кулі обмазані Новічком
Правда Показати IP 22 Вересня 2021 23:24
"Всі дивилися на нас і офігівалі..."А ми далі це паскудство терпимо...
777 Показати IP 23 Вересня 2021 05:58
Как? Не в России,не в Кремле? Не,ну это не интересно даже...Может хотя бы завезли оттуда?Госпожа прокуроркиня,старайтесь,вас зачем назначили....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus