USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Добро має бути солодким»: у Луцьку продають шоколад, аби допомогти важкохворим дітям

27 Вересня 2021 17:32
«Солодку» благодійну акцію ініціювали волонтери із БФ «З Богом у серці». Вони закликають лучан та гостей міста придбати смачний молочний шоколад, а виручені від продажу кошти віддадуть на допомогу важкохворим дітям.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла волонтерка фонду Марія Бадалян.

«У нашому світі добрим бути непросто, згідні? Але ми дуже хочемо, щоб у всіх людей, які роблять добро, на душі було солодко-солодко. Саме тому й запустили особливу благодійну акцію. Смакуйте наш благодійний молочний шоколад і даруйте дітям у лікарнях можливість вчасно отримувати необхідну їм допомогу», - закликає Марія небайдужих ласунів взяти участь у благодійній акції.

Зі слів волонтерки, кожна придбана плитка шоколаду — це внесок у сумі 20 гривень на допомогу дітям, які важко хворіють і потребуть фінансової та моральної підтримки.

«Нам завжди хочеться зробити щось приємне для наших благодійників, бо ми як ніхто знаємо, наскільки непросто бути добрим у наш час. Часто робити добро — справа невдячна і дуже складна, і світ вчить нас бути інакшими, думати про себе, чинити так, як нам зручно. Так і виникла ідея цієї акції. Бо шоколад люблять усі. Тепер біжиш вранці у справах, забіг та купив смачну шоколадку — і дітям допоміг, які тяжко хворіють, і придбав собі маленький солодкий подаруночок. І на душі стає по-особливому солодко. Ми перевіряли», - посміхається дівчина.

Та додає, що такий шоколад можна подарувати рідним, близьким, колегам, або просто принести і сказати «Ти щойно зробив добру справу!»

«І у людини настрій піднімається, і у вас. Це ж класно!» - радіє Марія.

Дівчина запевняє, що усі кошти, виручені від продажу шоколаду, підуть на допомогу важкохворим дітям, першочергово — з онкологією.

«Чесно кажучи, наразі ми навіть заявок нових від тих, хто потребує допомоги, не беремо, оскільки не вистачає ресурсів. Опікуємось Петром Жукалюком, Назарчиком Сулімом. Проводимо майстер-класи та дні народження для діток, які зустрічають їх у лікарні, привозимо навіть теплий дитячий одяг на осінь тим, хто особливо у скруті, надаємо інвалідні візочки, засоби догляду, передаємо допомогу дитячим онковідділенням, забезпечуємо необхідним. І цей список можна довго продовжувати, об’єми роботи дуже великі, а це значні кошти, бо ліки і обстеження коштують захмарно. Це всі розуміють. А фінансування у нас тільки з пожертв — допомоги небайдужих. Поки що кошти з акції ми не отримуємо — коли куплять останню шоколадку у банці, заклади передадуть нам зібрані гроші. Вони відзвітують у себе на сторінках, а ми викладемо інформацію у себе», - каже Марія.

Придбати благодійну шоколадку можна у Луцьку за адресами: вул. Івана Огієнка 2а (Loftcafe); пр. Соборності, 30, пр. Молоді, 10, вул. Чехова, 2 та Київський майдан, 1 (мережа закладів GoodMorning); вул. Яровиця, 17 (магазин «Dress Code»), вул. Івана Франка, 44 (Caffe Carraro); вул. Соборності, 38 (кафе «Любимка»); вул. Генерала Шухевича, 3 (кав‘ярня-книгарня«Coffeebook»).

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus