USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Договір з облспоживспілкою луцькі депутати знову хочуть розірвати

20 Листопада 2013 14:34
На найближчій сесії луцькі депутати знову розглядатимуть проект рішення про розірвання договору оренди землі із Волинською облспоживспілкою, - інформує «Під прицілом».
Відповідний проект рішення затвердив Луцький міський голова Микола Романюк 12 листопада.
У документі йдеться про припинення договору оренди землі з усіма змінами та доповненнями до нього, укладеного між Луцькою міською радою та Волинською ОССТ.
Розглянувши інформацію про систематичні порушення Волинською ОССТ державних стандартів, норм і правил, а також умов договору оренди землі міська рада вирішила розірвати договір оренди землі з усіма змінами та доповненнями до нього, укладений між Луцькою міською радою та Волинською обласною спілкою споживчих товариств та зареєстрований у Державному реєстрі земель 14.09.2009 за № 040907700468 згідно з рішенням суду.
Згідно з документом, розірвати договір оренди землі у судовому порядку доручать юридичному відділу Луцької міської ради.
Один з ініціаторів проекту рішення депутат Луцької міськради Роман Бондарук розповів, що подавати цей проект ініціатори можуть хоч на кожну сесію. «Ми, як ініціатори цього питання, не згідні, що підприємці і далі будуть в кабалі облспоживспілки, а облспоживспілка їх доконає».
На його думку, цю землю для міста можна використовувати ефективніше, зокрема, для надходжень у міський бюджет.
«Якби цю землю віддали самим підприємцям і уклали з ними договір оренди напряму, то місто мало би близько мільярда гривень у рік», - каже депутат і додає, що це аргументи для того, аби це рішення розглянули під час наступної сесії Луцької міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
111 Показати IP 20 Листопада 2013 15:19
Очевидно, що Бондаруку Облспоживспілка не башляє, а от підприємці навпаки, дуже йому $$$ -вдячні.
Ніна Показати IP 20 Листопада 2013 22:58
Укласти договори оренди напряму підприємців з міськрадою означає знищення один за одним усіх торгових рядів під ті чи інші потреби луцьких нуворишів. А будь-яке новостворене комунальне підприємство, яке буде оперувати ринками - буде показувати збитки, а не мільярд. Так у нас заведено.
хро хро Показати IP 21 Листопада 2013 10:29
правильно від посередників потрібно позбавлятпись

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus