USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Дорогу біля школи № 27 прокладуть до кінця жовтня

5 Вересня 2017 12:06
На вулиці Липинського в Луцьку, де ніколи не було асфальтного покриття, облаштовувати дорогу розпочали лише в серпні цього року, проте вже через 1,5–2 місяці ремонтні роботи планують закінчити.

Загалом проект капітального ремонту вулиці Липинського передбачає не лише асфальтування дороги, а й прокладання пішохідних доріжок, велодоріжок, облаштування зупинок громадського транспорту та розбудову мереж зовнішнього освітлення.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась. Він повідомив, що зараз на вулиці прокладають зливову каналізацію на глибині біля 5 метрів і облаштовують тротуари. До того ж, будівництво дороги на Липинського ускладнюється з огляду на те, що під її частиною залягає комунікаційний тунель, яким проходять мережі теплопостачання, водопостачання та інші комунікації. Тож перед прокладанням дороги тунель потрібно укріпити.

«Не можна спочатку збудувати дорогу, а потім робити все інше. Там є низка будівельних нюансів: переноска кабелів, бетонування технічного тунелю тощо. Потрібно розуміти, що дороги по-іншому збудувати не можна. Так, спочатку необхідно зробити тротуари, а лише потім – асфальт», – відзначив Юрій Крась.

Читайте ще: ТРИ ВУЛИЦІ ЛУЦЬКА ВПЕРШЕ ОТРИМАЮТЬ ТВЕРДЕ ПОКРИТТЯ

Також, як додав директор департаменту ЖКГ, для того, щоби людям було зручно дістатися, наприклад, до садочку при школі № 27, було зроблено вулицю Агатангела Кримського.

«З боку Липинського практично ніколи ніхто не водив дітей до садочку. Раніше там взагалі дорога була непроїзною, тому не думаю, що є велика проблема з тим, аби водити дітей до садочку з боку вулиці Кримського поки зроблять дорогу на Липинського», – підкреслив Юрій Крась.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанин Показати IP 5 Вересня 2017 12:46
"... зараз на вулиці прокладають зливову каналізацію на глибині 50 метрів і облаштовують тротуар ... " Це як ???
Андрій Показати IP 5 Вересня 2017 12:52
ТА що Ви меле те пане Крась, якраз більшість мешканців і ідуть по Липинського бо ведуть малечу ведуть з новобудов по Чорновола 44, Дмитра Іващенка 1,2 та 1а з Липинського 3 та 3а з балки... до речі дивлюсь у вас навіть планів нема щоб дорогу ВІДНОВИТИ понад садочком та школою де нещодавно стояла огорожа панельного довгобуда..... це вулиця щоб Ви знали Олеся Гончара а то вона має початок на Чорновола і далі тупик бо впирається в будівництво яке вже триває надцять років КОЛИ ЩОСЬ ТАМ ЗРОБИТЕ????
Макс Показати IP 5 Вересня 2017 12:53
"прокладають зливову каналізацію на глибині 50 метрів" вы хоть текстовку перечитывайте перед тем как постить. Канализаций на глубине 50 метров не бывает
Віктор Показати IP 5 Вересня 2017 13:30
Потрібно визвати журналістів, щоб зняли сюжет як дітей ведуть в садочок в т.ч. і зі сторони вул. Липинського. Літом під час канікул не було можливості зробити стічні канали, а тепер хоч гелікоптером добирайся.
Анонім Показати IP 5 Вересня 2017 14:12
Більшість дітей водять у садочок саме по вулиці Липинського, вірніше водили до ремонту
ІА Волинські Новини Показати IP 5 Вересня 2017 14:22
Шановні коментатори, дякуємо, що звернули нашу увагу на неточность у статті. Ми її виправили.
Андрій Глива Показати IP 6 Вересня 2017 00:05
Нагадаю, там було поле! Карл, поле!!! То ще треба так вміти і постаратись, щоб спершу створити собі проблеми (кабелі, комунікаційний тунель з трубами, половина двору дитсадка, земельні ділянки ОСББ), а потім спохватитись і згадати що тут в них має бути дорога (бо логічно). Шановні містобудівники! Думайте на 20-30-50 років наперед. Будь-ласка. Все-таки спочатку на полі розплановується дорога, прохід грейдера+бутовий камінь, і за той час коли будуються будинки цей камінь втрамбовується.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus