USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Духовна передача ‒ у попиті серед слухачів. ФОТО

22 Березня 2012 13:04
Православну передачу Волинської єпархії УПЦ через високий рейтинг у слухачів продовжили у часі.
Про це повідомляють у прес-службі Волинської єпархії УПЦ.
У кінці липня 2009 року з благословення керуючого Волинською єпархією митрополита Луцького і Волинського Ніфонта у Волинському медіапросторі на місцевому радіо «Луцьк» з’явилася нова православна радіопередача «Духовні орієнтири».
Співавтори медіапроекту ‒ голова інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук та редактор радіо «Луцьк» Юрій Кльоц. Передача звучить на хвилях 107.3 ФМ та 68.48 МгЦ щочетверга о 20:30.
Священик та ведучий у прямому ефірі відповідають на запитання радіослухачів. Частим гостем прямих ефірів є владика Ніфонт. Кажуть, основний контингент слухачів – молодь.
Варто зауважити, що у програми з’явилась чимала аудиторія, про що свідчить кількість дзвінків під час прямого ефіру.

З березня цього року на прохання радіослухачів і в зв’язку з високим рейтингом радіопроекту керівництво ВОДТРК збільшило час прямого ефіру на 15 хвилин.
У новому форматі передача щочетверга триватиме 45 хвилин: з 20:30 до 21:15.
Окрім того, з благословення керуючого єпархією, у Волинському медіапросторі транслюється ще одна православна телепередача ‒ «Благодатна купель», яка виходить на місцевому телеканалі «Аверс».
Раніше лише на Волинському державному телебаченні виходив тележурнал «Дзвони Волині», який за вісім років свого існування зібрав чимале коло глядачів. Також на Волинському радіо виходить щонеділі духовна передача «Православне слово».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
украiнскiй миЪ Показати IP 22 Березня 2012 13:12
зело благодатна деятельность блаженного владыки Нифонта!
Exaboto до украiнскiй миЪ Показати IP 22 Березня 2012 19:08
в нас на волині не кожен розуміє молдованську мову.
Знаючий Показати IP 23 Березня 2012 14:44
Передачу «Дзвони Волині» робили люди дуже далекі від християнського життя. Монтажник та оператор передачі - бидло що матюкається як колгоспники і захоплюються порнухою. В них нема жодних моральних цінностей. Дуже прикро за тих людей, що дивились ці передачі.
Exaboto до Знаючий Показати IP 23 Березня 2012 19:50
хаха :)). Саме такі люди і є обличчям християнства :)))
Відомий до Знаючий Показати IP 30 Березня 2012 00:02
Брехня, що Передачу «Дзвони Волині» робили люди дуже далекі від християнського життя. Монтажник та оператор передачі - бидло що матюкається як колгоспники і захоплюються порнухою. В передачі високоморальні люди, професіонали. І "знаючому" як "наклепнику" цього ніколи не зрозуміти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus