USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Двох лучан, які затримали розбійника, нагородили годинниками

31 Жовтня 2018 22:15
Двох лучан, які самотужки затримали зловмисника, котрий вчинив розбійний напад на фінансову установу, правоохоронці нагородили наручними годинниками.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

У четвер, 18 жовтня, в Луцьку зловмисник у медичній масці, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, здійснив розбійний напад на фінансову установу. Заволодівши сумою в понад 10 тис. грн, чоловік намагався втекти з місця події. Очевидцями події стали двоє друзів. Вони швидко зорієнтувалися в ситуації та затримали правопорушника.

«Пили з другом каву. Вибігають дівчата з приміщення й кричать, що в них грабіжник із пістолетом. Ми спершу й не повірили», - згадує лучанин.

Друзі одразу ж кинулися на допомогу й розпочали наздоганяти зловмисника.

«Вибіг чоловік в капюшоні з пакетом і почав утікати. Кричать, що він із пістолетом, допоможіть спіймати. Не роздумуючи, ми кинулися його наздоганяти. Затримали й тримали до приїзду поліції», - згадує один із хлопців.


Молоді люди не вважають свій вчинок героїчним. Кажуть, так вчинив би кожен свідомий українець.

Керівник волинської поліції Петро Шпига високо оцінив вчинок лучан і подякував їм за допомогу поліції у затриманні правопорушника.

«Приємно, що молоді люди проявили небайдужість і принциповість. Вони не побоялися, що правопорушник був озброєний і затримали його. Це – дозволило поліції розкрити, ще один розбійний напад, до якого був причетний цей же зловмисник», - зазначив Шпига.


Поліцейські встановили особу правопорушника, ним виявився 45-річний місцевий мешканець. У ході досудового розслідування слідчі з’ясували також його причетність до скоєння іншого розбійного нападу у вересні цього року. Зловмиснику оголосили про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
(.)(.) Показати IP 1 Листопада 2018 09:29
Ризикувати своїм життям заради грошей фінансових магнатів - мало хто на таке згодиться. А хлопці молодці, від дівчат відбою тепер не буде!
Ага Показати IP 1 Листопада 2018 09:55
тре було Героя вже давати!Саме цікава совєцька традиція Вождів на стіну вішати - Авакяна і Пєтю рядочком.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus