USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Дячука виключили з «Батьківщини»

28 Вересня 2011 10:55
Депутата Луцької міської ради Рустама Дячука виключили із фракції ВО «Батьківщина».
Про це перед засіданням чотирнадцятої сесії у середу, 28 вересня, повідомив луцький міський голова Микола Романюк.
За його словами, заява про виключення депутата Дячука із фракції надійшла від її керівника Юрія Корольчука.
Відтак у фракції ВО «Батьківщина» залишився 21 депутат.
Нагадаємо, 9 вересня депутату Луцькради Рустаму Дячуку на засіданні бюро Луцької міської організації ВО «Батьківщина» рекомендували вийти із депутатської групи «Місто майбутнього», а ні – то його обіцяли виключити із фракції ВО «Батьківщина» у Луцькраді.
У групу «Місто майбутнього» Дячук перейшов 17 серпня.
Також 28 вересня мер повідомив, що групу «Місто майбутнього» покинули двоє депутатів – Віталій Кварцяний та Микола Дендіберін. За словами Романюка, вони подали відповідні заяви.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Лучанин Показати IP 28 Вересня 2011 11:10
Кварцяний кращий - респект і уважуха!!!
115 Показати IP 28 Вересня 2011 11:41
Правильно, немає що охламонів тримати в партії "Батьківщина", яка бореться за права народні.А "Місто байбутнього" це черговий піар, нехай попіариться Романюк з Козюрою, які просипаються тільки перед виборами і гонять туфту, як в дерево вдарилися головою.Яке може майбутнє в нашого міста та лучан з такими керівниками?
Для Романюка Показати IP 28 Вересня 2011 11:48
Якщо Романюк взяв в міську раду Дячука, то що тут можна говорити. Хіба то влада? Хіба йому можна щось вірити? Сидять і займаються своїм бізнесом. Гнати чортів рогатих з міста.
Свєта Показати IP 28 Вересня 2011 11:51
Виключили з партії а що він робить в міській раді? Відробляє за проданий мазут? Чи взяли за те, щоб мовчав за скільки продали мазут? Українські зрадники.
Депутат Показати IP 28 Вересня 2011 11:52
Просунувся тільки завдяки Батьківщині і Юлі, а тепер розказує що має право самостійно приймати рішення! Геть шахрая з депутатів.ми не його обирали ,а за Юліних голосували.хай складає повноваження і йде геть!
Лучанин Показати IP 28 Вересня 2011 11:56
Накрався в "луцьктепло" і тепер розказує на що має право. хто його взагалі обирав?сам живу в тому районі - ми за нього не голосували і мої сусіди не голосували.Кого не питаю- ніхто за нього не голосував.напевно купив собі місце , то й тепер каже що має право
333 Показати IP 28 Вересня 2011 13:20
вже не цікаво.
Лучанину Показати IP 28 Вересня 2011 14:30
Вірно, за Дячука не голосували. Голосували за іншого кандидата. А Дячук пройшов, бо люди приходили на дільницю і голосували за БЮТ. А з міськради він вилетить, якщо його засудять за вкраджений мазут.
444 Показати IP 28 Вересня 2011 15:15
то нехай романюк розкаже громаді у чому підозрюють цього грамотєя (вже і в транспорті розбираєється - просто унікум, а може він (унікум) також купив собі місце у раді та виконкомі і заплатив романюку!!!
SOS Показати IP 28 Вересня 2011 16:24
А чого було брати Дячука просто начальником відділу. То ж можна було зразу в крісло мера. Яка різниця між ними, крадуть то разом. Обрали Романюка, а тепер чухаємося там не свербить. Який з нього господарник? Комсомольський ватажок. Хіба він працював на виробництві? Він має уяву керувати містом? Ні1 Саме через це і приволік Кривицького і Кравчука, а сам вішає нам лапшу на вуха та займається своїм бізнесом. Ще й веде прийоми громадян. Кому він допоміг? Нікому. Ото ж:))) ,
777 Показати IP 29 Вересня 2011 10:24
Дячук дійсно купив місце в Пустовіта за досить солідну суму,тому й нічого йому зробити не можуть. З Дячука ніякий юрист і ніякий керівник. Романюка в команду заставили взяти і Кривицького,і "пєтухообразного" Кравчука саме через те,що досвіду у керівництві містом немає. А кадрова політика Романюка-це жах,бо купа пенсіонерів-нероб(типу Сорока),а тих,хто дійсно мав на все свою думку і тверезі мізки-на х.
жжжж до 777 Показати IP 29 Вересня 2011 15:42
от ти неправий, дід сорока там - один з лише кількох не бездарних, натомість є багато молодих (ну відносно) нероб, яких романюк за собою притягнув з ОДА.
Знаючий Показати IP 29 Вересня 2011 15:47
Черговий облом партії з депутатами. А тільки перший рік каденції закінчується
Вовкулака Показати IP 29 Вересня 2011 17:03
Черговий прокол Григорія Пустовіта з кадрами (менше треба людей за бабло брати в списки). На черзі скандал з рейдерами Бондаруком і Осіповим. Григорій кого берете в депутати і скільки ви особисто за це отримали грошей? Можливо ті 80 тисяч американських доларів на ваших рахунках у трьох банках Луцька і є хабарами за прохідні місця в списку? Чи не за ці гроші пан Пустовіт хотів відразу після виборів купити в луцьку собі будинок?
Для жжжж Показати IP 30 Вересня 2011 11:12
Я згідний, що Сорока здібний спеціаліст, але всьому свій час. Нехай людина відпочине, вже пора. Он в департаменті ЖКГ полішук Осіюк "тоже здібний", дорвався аж до посади начальника санітарного відділу, то може візьміть його на місце Сороки. А Люфт... Дуже багато санітарів в місті, чи не так?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus