USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дячука можуть виключити з «Батьківщини»

10 Вересня 2011 15:34
Депутату Луцької міської ради Рустаму Дячуку рекомендують вийти із депутатської групи «Місто майбутнього», а ні - то його виключать із фракції ВО «Батьківщина» у Луцькраді.
Таке рішення прийняли 9 вересня, пізно ввечері, на засіданні бюро Луцької міської організації ВО «Батьківщина», від якої свого часу він балотувався у депутати Луцькради. Про це пише ВІП.
Нагадаємо, що Дячук перейшов у групу «Місто майбутнього» 17 серпня.
У червні із фракції «Батьківщина» у міськраді виключили депутата Антона Сосновського, адже він очолив групу «Місто майбутнього». А за статутом фракції депутат має право входити в будь-які міжфракційні об’єднання лише після того, як таке рішення прийме фракція.
Крім того, Сосоновський прогнозував, що до групи можуть вступити ще декілька депутатів з різних політичних сил, в тому числі і з «Батьківщини».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
сексолог-патологоанатом Показати IP 10 Вересня 2011 17:15
Яка опозиція!? Розлізлися по кутках, як миші. Оце вам називається "набрали молодих". Ці бунди-мунди-сосоновські-дячуки-григоренки - пастухи. Як в моральному плані, так і в політичному, не говорячи про якийсь інтелект чи гордість. За нюх табака! Чи табаки собачої. Вже й Пустовіт не виступає зі своїми древніми греціями, гдадіаторами і домарксівським капіталізмом. Замовк, ніби в рот води набрав. А що скаже?!
Політик Показати IP 10 Вересня 2011 19:49
це все заплановано
Батьківщина Показати IP 11 Вересня 2011 01:58
Дячук рідка паскуда, яка занепастила Луцьктепло, вкрала міській стратегичний запас мазуту і за 30 серебреників купив в Гриця місце в раді. Не велика втрата для партії якщо його виключать

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus