USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

«Диплом – фундамент для майбутньої праці»: магістрам найбільшого університету Волині вручили дипломи. Фоторепортаж

18 Січня 2022 17:11
У Луцьку урочисто вручають дипломи випускникам-магістрам найбільшого вишу регіону – Волинського національного університету імені Лесі Українки. Ще вчора вони були студентами, а сьогодні, як наголосили у вітальному слові, отримали фундамент для майбутньої праці.

Інформаційне агентство Волинські Новини завітало на вручення дипломів магістра випускникам факультетів медичного факультету, факультету культури й мистецтв, факультету економіки й управління, а також факультету біології та лісового господарства.

Привітати вже колишніх студентів прийшли не лише близькі та рідні, а й політики, духовенство і керівники різних установ. Звичайно, вітали випускників керівництво університету та їхні викладачі.
Першому слово надали ректору ВНУ Анатолію Цьосю: «Я щиро вітаю наших випускників-магістрів з закінченням славного та найкращого Волинського національного університету імені Лесі Українки. Ви закінчили університет, який має вісімдесятирічну історію, який розвиває ті освітні традиції, що споконвіку були у нашому регіоні. Диплом ВНУ – це фундамент для вашої майбутньої праці, для вашої самореалізації. Щиро бажаю, щоб кожен з вас розвивався та був успішним».
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл не був багатослівним, відзначивши, що, очевидно, студенти хочуть якнайшвидше відзначити отримання диплому.

«Я впевнений, що ви просто хочете бути щасливими, знайти самі себе. Нехай Бог благословить вашу життєву дорогу. Розбудовуйте Україну, в добру путь по життю і до РАЦСУ зокрема», – побажав випускникам Митрополит Луцький та Волинський Михаїл.
Своєю чергою, народний депутат України Вячеслав Рубльов пригадав, що він був випускником ще двадцять років тому.

«Бережіть те, що ви здобули в університеті, адже ту дружбу ви проноситимете з собою крізь роки. Своїх одногрупників ви зустрічатимете у різних куточках України та Волині, тому підтримуйте ці контакти. У вас попереду цікавий життєвий шлях, але пройти ви його зможете, якщо поряд будуть вірні та надійні люди», – сказав нардеп.
Опісля вітальних слів відбулася церемонія вручення дипломів, а найкращі випускники університету отримали відзнаки.
Варто зазначити, що невдовзі дипломи про закінчення магістратури отримають випускники й інших факультетів університету.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
дідо Показати IP 18 Січня 2022 17:39
Розкажіть де ті випускники працюють та яка їхня зарплата ?
Народна прокуратура до дідо Показати IP 18 Січня 2022 17:57
А також про те, що як би вони не намагались вчитись і в подальшому чесно працювати, в один прекрасний момент прийдуть "реформатори" з Грузії і скажуть, що вони "барігі" і їх потрібно замінити на різних випадкових персонажів, з "горящімі глазамі". А керівником їм поставити дуже талановиту дитину чергового "революціонера"
До Народної до Народна прокуратура Показати IP 19 Січня 2022 11:14
В природі перемагає сильніший. Якщо випускники ВНУ слабші, то їх переможуть і грузини і хто завгодно. Біда ВНУ, завдяки його ректорам, більшості викладачам, в тому, що він був, є і буде провінційним, колись педом, а тепер, універом.
Народна прокуратура до До Народної Показати IP 19 Січня 2022 14:58
Нічого Ви не розумієте ні в житті, ні в процесах, які відбуваються у країні. На жаль...
777 Показати IP 18 Січня 2022 18:00
Чи знає пан ректор, що університетська бібліотека не опалюється? Що від холоду нищаться книги? Що втрачають здоров'я бібліотекарі?
Бабо Показати IP 18 Січня 2022 23:03
Ринки чекають на нових, молодих продавців з дипломами.
Бібліотекар Показати IP 18 Січня 2022 23:13
Цитата "диплом ВНУ – це фундамент для вашої майбутньої праці, для вашої самореалізації" повинна стати одним з основных мемів Лесиного вишу, звісно після "якість освіти - мій пріоритет". ))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus