USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Керівнику КП «Луцькводоканал» загрожує позбавлення волі від 7 до 12 років

16 Серпня 2017 18:43
Справа стосовно керівника комунального підприємства «Луцькводоканал», якого обвинувачують у службовому підробленні та розтраті державного майна в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем, розглядається Луцьким міськрайонним судом.

Про це повідомили у прес-службі Всеукраїнського руху проти політичної корупції «Під контролем».

Згідно з повідомленням, під увагою та контролем представників Всеукраїнського руху проти політичної корупції «Під контролем» провоохоронними органами Волинської області до суду скеровано обвинувальний акт щодо Івана Корчука - керівника КП «Луцькводоканал». Корчук І.М. видав завідомо підроблені офіційні документи, договір доручення, акт приймання-передачі до договору доручення та звіт директора ТОВ «А……» про нібито виконання вказаного договору. Справа розглядається Луцьким міськрайонним судом.

Нагадаємо, Корчуку інкримінують кримінальні правопорушення, вчинені за попередньою змовою Корчука та трьома директорами приватних підприємств міста Києва.

Упродовж березня 2014 року – січня 2015 року директором комунального підприємства було укладено договори доручення про надання інформаційно-консультаційних послуг двома столичними фірмами. Жодних послуг суб’єкти господарювання "Луцькводоканалу" не надавали, проте посадовець прийняв та погодив звіти директорів фірм про виконання договорів і підписав акти здачі-прийняття робіт на загальну суму понад 1,7 млн. грн.

Відтак, Івану Корчуку інкримінується вчинення злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 КК України, які передбачають покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
колишній податківець Показати IP 16 Серпня 2017 19:05
На "Луцькводоканалі" схеми розкрадання коштів шляхом використання схем безтоварних операцій з фіктивними фірмами - звичне діло. Ще "Луцьктепло" перевірте. А що вже "Континіум" - злодійська імперія з часу створення.
Споживач Показати IP 17 Серпня 2017 12:55
Знов піднімуть тарифи на воду і всі розтрати компенсують

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus