USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Джаз, французьке кіно, Притула. КУДИ ПІТИ У ВИХІДНІ

20 Травня 2011 14:28
Цього вікенду Луцьк буде джазувати в стінах Луцького замку, милуватися образотворчим сучасним мистецтвом просто неба, багато сміятися та відпочивати усією сім’єю.

Європейський джаз


У рамках проведення днів Європи у Луцькому замку лунатиме джаз. Саме тут 21 травня о 17:00 почнеться вже традиційний фестиваль «Музичні діалоги-2011». В рамках дійства виступатиме польське тріо Piotr Baron Trio, джаз-бенд з Білорусії Muzzart, київський гурт Sauce Band, колектив з Мукачево «Креатив» та луцький гурт Lutchesk band.

По закінченню гості фестивалю зможуть послухати імпровізацію від майстрів джазу та джем-сейшен за участю усіх учасників події. Вхід до замку вартуватиме 30 гривень.

Також 21 травня в рамках Днів Європи з 11:30 у центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки триватиме фестиваль традицій та звичаїв країн-членів Європейського Союзу за участю учнів шкіл міста.

Опівдні тут відбудеться акція з бодіарту «Європа в кольорі», на якому кожен зможе на власному тілі зобразити європейську символіку. Для дітей тут розпочнеться гра малюнків на асфальті.

Художні виставки

На книжковому пасажі, що по вулиці Лесі Українки, відбудеться перший відбірковий тур мистецького дійства «Art-now sessіon FM», що організовує мистецька платформа «Квартира-ФМ».

Виставка робіт художників у жанрах живопис, графіка, декоративно-прикладне мистецтво, фотографія, інсталяція, скульптура та дизайн розпочнеться о 12:00 22 травня. Тематика робіт – «Ми бачили майбутнє».

Також подивитися на європейський Луцьк очима фотомитців можна буде 21 травня в центральну парку культури та відпочинку Луцька, адже тут пройде фотовиставка під відкритим небом«Луцьк Європейський».

Фестиваль сім’ї
22 травня у Луцьку відбудеться Фестиваль сім’ї, який попередньо мав пройти у минулі вихідні. В рамках дійства о 15:00 від Київського майдану пройде піша хода жителів міста в підтримку християнських сімейних цінностей. Організатори закликають приєднатися і дотриматися своєрідного дрес-коду – світлого одягу зверху або вишиванок.

Продовжиться свята на Театральному майдані о 16:00, де охочі зможуть пограти в спортивно-сімейні ігри «Ріпка», наречені пройтися Аркою Подружжя, пострибати на дитячому батуті та помалювати разом з дітьми на асфальті крейдою.

О 19:00 в Палаці культури міста відбудеться презентація фільм «Любов» та концерт гурт «7 kRock». Подивитися документальну стрічку і послухати музику можна безкоштовно.

З 17:00 основні заходи фестивалю продовжаться в замку Любарта. Тут в рамках закриття благодійної акції «Серце до серця» виступатимуть танцюристи, представники бойових мистецтв, а також музичні гурти «Подих сонця», SOTR, «Ріплей» та «Ювелір». Закінчиться свято флешмобом – будівництвом «живого» серця за участю учасників фестивалю та волонтерів акції. Вхід вільний.

Смішні і голі вихідні



У клубі «Оболонь» 20 травня у п’ятницю на завершення сезону вечірок перед літом пройде фінал проекту коміків Андрія Котищука та Юрія Шевчука «Книга рекордів кораблика. Том 9».

На тусовці обіцяють багато жартувати, танцювати та презентувати власне саму книгу рекордів, матеріали для якої збирали і знімкували протягом останніх дев’яти місяців. Аби побувати на вечірці достатньо заплатити 30 гривень.

Також за участю Юрія Шевчука у суботу 21 травня в Show bar seven стартує караоке-проект «Поле чудес», де за аналогією відомої гри можна буде показати свій співочий талант. Вхід - 50 гривень, початок о 20:00.

У Show bar seven у неділю, 22 травня приїде відомий комік та телеведучий Сергій «Тернопільський сірий» Притула. Він візьме з собою не менш веселих друзів – колектив «Вар’яти» та обіцяє розсмішити лучан до сліз. Початок дійства о 20:00, а ціна вхідного квитка – 250 гривень.

Радіо ді-джей та веселун Олексій Курбан 21 травня в клубі «Оболонь» разом з шоу-балетом «Нон-стоп» розважатиме публіку на стриптиз-вечорницях. Відчути на собі ефект від спокусливих танців та колючих жартів можна буде о 21:00 за 40 гривень.

Танці і співи



У нічній клуб «Метро» о 22:00, 20 травня приїздить відома ді-джей Anna Lee. Ді-джей подорожує у всеукраїнському турі по Україні з нагоди 15-річчя творчої діяльності на сцені. Короткострижена блондинка є першою дівчиною «за пультом» на теренах України і одним з піонерів вітчизняного клубного життя.

У програмі святкування організатори обіцяють бульбашкове та конфеті-шоу. Привітати Анну можна буде за 35 гривень.

Нічний клуб Hollywood вирішив влаштувати в суботу 21 травня турнір з пиття алкогольних напоїв на швидкість. Учасникам змагання клуб обіцяє безкоштовні напоїв, спостерігачам – виступи танцюристок та ді-джеїв Pa-Nazz і P.L.U.R. Вхід – 50 гривень.

У Show bar seven 20 травня приїздить на ритм-енд-блюз вечірку ді-джей Шкед з Києва.Ді-джей вважається одним з кращих представників з музиці цього напряму і обіцяє подарувати багато ритмічної і «гарячої» музики. Вечір почнеться о 22:00, ціна на вхід – 50 гривень.

У нічному клубі «Золото» в суботу о 22:00 «висадиться» «Нічний десант». Це нова серія вечірок, на який крутитимуть кращі сети зі стилів House, Tech-house, Breaks та Progressive. На стартовій вечірці гратиме DJ X.E.O.N., який визнаний кращим ді-джеєм Харкова з 2007 по 2010 роки. Окрім цього публіку розважатимуть місцеві резиденти: ді-джей Dustin та ді-джей Jenya Shock. Ціна – 50 гривень за вхід.

У клубі «Майдан» в п’ятницю традиційно виступатиме гурт «Чорні черешні», а у суботі – рокери з King Size. Початок програм о 20:00. Ціна на квитки – 30 гривень.

Театр
У неділю 22 травня о 18:00 у Волинському академічному обласному театрі імені Тараса Шевченка гратимуть трагедію на дві дії «Криза». Поставка Ореста Огородника розповість сучасну історію про українську сім’ю, що має непрості стосунки, періодично свариться з сусідами та забуває про головні сімейні цінності – повагу та підтримку. Ціна квитка – 8-30 гривень.

У цей же час на камерній сцені гратимуть виставу «Гість». В основі мелодрами Володимира Богатирьова дві доби з життя матері та сина, що мають непрості стосунки, однак прагнуть знайти порозуміння і примирення. Ціна вхідного квитка – 15 гривень.

Волинський обласний театр ляльок у неділю для дітей покаже виставу Всеволода Данилевича «Цілюща яблунька». Казка почнеться о 12:00, ціна квитка – від 5 до 7 гривень.

Кіно

Кінотеатр «Адреналін» подарує цими вихідними кінопрем’єру о 10:00, 12:55, 15:40 та 18:10 показуватимуть четверту частину комедійного пригодницького фільму «Пірати Карибського моря-4» у форматі 3D.

Головні ролі у стрічці Роба Маршала зіграли Джоні Депп та Пенелопа Круз. У продовженні саги капітан Джек Горобець зустрічається з жінкою свого минулого Анжелікою, яка змушує пірата зійти на корабель «Помста Королеви Анни». Ціна на вхід – від 30 до 50 гривень.

Екшн Джастіна Ліна «Форсаж-5» показуватимуть о 9:10, 13:45, 18:30 та 23:15. Ціна на вхід 20-40 гривень.

В рамках тижня французького кіно показуватимуть о 18:45 стрічку Картена Дюп’є «Гума». Кіно показує авторське нетрадиційне бачення режисера про безпричинність життя та смерті.

За сюжетом самотня покришка від авто Роберт має розум, пам’ять і телепатичні здібності. Вона - серійний вбивця, що мандрує пустельними дорогами Каліфорнії і зриває голови подорожнім. Усе це немає жодної причини.

О 18:45 в "Адреналіні" крутитимуть чуттєве та зворушливе кіно Арно та Жан-Марі Ларьйо «Останній романтик планети Земля». Кіно розповідає про головного героя, що не зважає на апокаліпсис, який йде планетою, а вирушає у пошуки коханої, аби востаннє її обняти. Ціна на квитки французьких фільмів – 15-30 гривень.

О 22:55 показуватимуть кіно фантастичний бойовик «Четвертий Я» режисера Ді Джей Карузо. Кіно розповідає про юнака, який є одним з останніх людей, які вижили на далекій планеті. Зустрівши в Огайо власне кохання головний герой повинен перемогти прибульців, які прийшли за ним з минулого життя. Ціна квитка – 15-30 гривень.

Також в кінотеатрі показуватиму наступні стрічки, про які ми розповідали раніше. Зокрема, фантастику «Священик» о 23:50 (ціна – 45-50 гривень), комедію «Дружина на прокат» о 11:35, 16:20 та 21:50 ( ціна – 20-30), мультфільм «Чарівна пригода» о 10:20 (ціна квитка 15-20 гривень), «Неймовірні пригоди Льюїса» о 12:00 (ціна квитка – 15-20 гривень), «Барбі: таємниці феї» о 13:50, «Космічний спецназ Гарфільда» о 15:20 та «Таємниці аббадства Келс» о 17:10 (ціна квитка – 20-30 гривень).

Спорт

21 травня о 16:00 донецький «Металург» зіграє з ФК «Волинь» на стадіоні «Авангард». Ціна на квитки у фан-секторі становить 15-20 гривень, на сімейні трибуни можна попасти за 20-40 гривень. Дивитися футбол з віп-лож коштуватиме 100 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
makar Показати IP 21 Травня 2011 06:53
все ніби добре:ВН на рекламі підзаробляє,люди поінформовані щодо проведення вихідних.як на мене,рубрику СПОРТ варто було поставити на перше місце.залити обличчя алкоголем можна завжди,а футбольний матч пройде-і все.всі на футбол!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus