USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Екологічне лихо у Ковелі: люди без питної води. Де 17 мільйонів, Гунчик та Івахів?

23 Липня 2017 17:36
Проблема ковельського ветсанзаводу, окрім місцевих, вочевидь, нікого не цікавить. Сімнадцять мільйонів від держави, виділені 2 місяці тому, зависли у повітрі, куди поділися обіцяні кошти - невідомо. Нардеп від округу Степан Івахів нібито допоміг з вирішенням даної проблеми - привіз піч, яка пропрацювала два тижні. На цьому обіцяна допомога завершилась.

Ковельська філія ветсанзаводу забита гниючими рештками тварин.Наразі ковельські обранці громади скликають позачергову сесію, аби вирішити хоча б проблему з постачанням питної води для жителів району Ковель-2. Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».



Депутат Ковельської міської ради Вадим Ткачук звинувачує в неналежній увазі до проблеми Волинську облдержадміністрацію та особисто губернатора Володимира Гунчика. Мовляв, комісії скликаються, а результату не видно ніякого.

Народний депутат від округу Степан Івахів на зустрічі з виборцями привселюдно обіцяв допомагати у пришвидшенні процесу утилізації залишків тварин, навіть купив спеціальну піч, яка пропрацювала два тижні. На цьому участь нардепа у вирішенні питання Ветсанзаводу завершилась. Тепер ні Івахіва, ні ліквідації – люди залишилися з проблемою наодинці. Місцеві депутати намагаються самі подолати проблему.

Зараз вирішують проблему з постачанням питної води – для цього скликають позачергову сесію міської ради.

«Хочемо визначитися з шляхом вирішення власне цієї проблеми, забезпечення питною водою жителів другого Ковеля. Наше бачення: до того часу, поки буде побудоване центральне водопостачання, пробурити артезіанську свердловину на території Другого Ковеля, яка дасть можливість забезпечити якісною питною водою жителів прилеглих територій», - каже з приводу скликання сесії депутат Ковельської міської ради Ігор Пініс.

Депутати Ковельради підготували проект рішення про проведення робіт з облаштування артезіанської свердловини. Це питання розглядатимуть на найближчій сесії, а про обіцянки можновладців можна забути до наступних виборів.

Як відомо, скандальновідомий ковельський ветсанзавод завдав екології шкоди майже на 2 мільйони, й далі продовжує нести загрозу довкіллю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
скептик Показати IP 23 Липня 2017 17:47
влада ******* на чолі з чоколядовою св*нею та його сатрапом гнусиком
ЭТО Я Показати IP 23 Липня 2017 20:11
Ночь прошла, настал рассвет, Я включаю интернет! Там, ведь, все мои друзья... Здравствуй, секта! ЭТО Я
Володя Показати IP 23 Липня 2017 20:21
Старий Гунчик із Голованчук катається (бачив їх). Ще такого губернатора не було !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus