USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Ексголову НКРЕКП Вовка оголосили в міжнародний розшук

21 Серпня 2019 08:29
Колишнього очільника Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Дмитра Вовка оголосили в міжнародний розшук.

Про це повідомляє пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, пише Theбабель.

«Зважаючи на те, що підозрюваний перебуває за межами України та не з’являється на виклик слідчих, його було оголошено в міжнародний розшук», — йдеться в повідомленні.

У САП зазначили, що не погоджуються з рішенням Солом’янського районного суду міста Києва, який не обрав Дмитру Вовку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

«Зважаючи на викладене, САП оскаржить вказане рішення Солом’янського райсуду м. Києва в суді апеляційної інстанції», — додали в антикорупційній прокуратурі.
Нагадаємо, у травні антимонопольний комітет України відкрив справу щодо дій Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, стосовно формули Роттердам+.

19 червня представник Президента України в Кабміні Андрій Герус заявив про «фактичну ліквідацію» Роттердам+.

До цього він додав, що заради формальної ліквідації цієї формули президент Володимир Зеленськийподав до ВР відповідний законопроєкт.

Згодом Національне антикорупційне бюро України оголосило ексголові НКРЕКП Дмитру Вовку та ще п’ятьом особам, причетним до запровадження так званої формули «Роттердам+», підозру у вчиненні дій, в результаті яких споживачам електроенергії завдано 18,87 млрд гривень збитків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Навуходоносор Показати IP 21 Серпня 2019 20:07
Имеем удовольствие лицезреть стрелочника, обвиненного теперь в том, что в стране многие политические упыри обогащались через хитрую схему Роттердам +. А где истинные творцы схемы? Подозреваю, сидят на своих местах. А все из-за того, что не действует простое правило - через выстрел в затылок писать рядом с фамилией казненного казнокрада жирный минус.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus