USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Фани і ФК «Волинь»: фаєри, судді, «Карпати». ФОТО

8 Травня 2012 09:47
Луцькій «Волині» довелося сплатити 145 тисяч гривень штрафів за фаєр-шоу, які влаштовують фани команди. Самі ж вболівальники кажуть, що готові пробачити «хрестоносцям» 10 поразок, якщо ті обіграють львівські «Карпати».
Про це йшлося 7 травня під час зустрічі представників луцьких фан-клубів з керівниками, тренерами та гравцями ФК «Волинь».
Запитань у фанів виявилося доволі багато. Для початку вони поцікавилися подальшою долею орендованих футболістів, яких, нагадаємо, у стані «хрестоносців» п’ятеро: захисники Олександр Романчук, Антон Кравченко, півзахисники В’ячеслав Шарпар, Олександр Насонов, воротар Денис Шеліхов.


Наставник команди Анатолій Демяненко зауважив, що їхнє майбутнє наразі вирішується, і результат стане відомим найближчим часом.
Плани на наступний сезон, зі слів тренера, у лучан «серйозні». Команда прагнутиме боротися за місця, які гарантують участь в Лізі Європи. «Але для цього є певні нюанси. Якомога вище місце зайняти», ‒ сказав Демяненко.

Спортивний директор «Волині» Олександр Ярощук повідомив, що розпочалася підготовка проектно-кошторисної документації щодо реконструкції стадіону «Авангард». «Розпочалася розбудова бази в Дачному. Поля для дитячої школи, для клубу. Все для розвитку», ‒ зазначив спортивний функціонер.

На запитання, чи Майкон залишиться у команді, нападник відповів сам. Мовляв, йому потрібно подумати.

Також вболівальники докоряли футболістам за те, що вони після матчу рідко дякують їм за підтримку. Демяненко підтримав їх та пообіцяв, що подібне не повториться.



Під час зустрічі не оминули теми суддівства у Прем’єр-Лізі. Наставник «хрестоносців» розповів, що після програної київському «Арсеналу» гри, він підійшов до інспектора матчу та поцікавився, як йому не соромно за подібне суддівство. Мовляв, арбітр не поставив пенальті у ворота «каштанчиків».
«А той говорить, що було близько. Говорить, що не спеціально. Боремося з подібними речами. Але що нам робити? Здаватися, руки опускати?» ‒ висловився Демяненко.
У матчі з «Зорею» Демяненко планує «гримнути дверима». Мовляв, здобувши перемогу, гравці підуть на канікули у хорошому настрої.
До речі, Євро-2012 «хрестоносці» дивитимуться по телевізору, бо з 10 червня їдуть до Словенії, аби готуватися до чергового чемпіонату України з футболу.




Генеральний директор Євгенія Жуховицька розповіла, що за фаєр-шоу, яке фани планують влаштувати під час домашнього матчу з луганською «Зорею» на честь закриття сезону, клубу доведеться заплатити чималу суму.
Один із вболівальників кинув: «Ми теж платимо за фаєра». Колеги підтримали його сміхом та оплесками.
На це Жуховицька відповіла, що клуб сплачує значно більші суми, ніж вони, та запропонувала обмежитися певною кількістю «вогнів».
Також офіцер безпеки Микола Ворошилов повідомив, що цього сезону на штрафи витрачено 145 тисяч гривень. Гендиректор зауважила, що гроші варто направити на розвиток клубу.
Натомість вболівальники дорікнули керівництву, що інколи фанів не пускають в автобуси, які організовують спеціально до виїзних матчів «хрестоносців».
Також вони жартома казали, що команда може програти 5-10 матчів поспіль, але якщо потім виграє у львівських «Карпат», то фани пробачать їм усе. Мовляв, галичани - дуже принциповий суперник для лучан.
Ветеран «Волині» Олександр Пищур зізнався, що улюблена «кричалка» луцьких фанів присвячена львівським «Карпатам». Водночас він сказав, що без 17-го сектору команда фактично залишиться без підтримки вболівальників.


Насамкінець Жуховицька повідомила, що розглядається можливість відкриття поблизу стадіону «Авангард» фан-шопу, а на сайті працюватиме електронний магазин.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Cясік Показати IP 8 Травня 2012 10:39
Пордивившись на останнє фото , я розумію чому мені тепер футбол не цікавий......
тиць-здиць до Cясік Показати IP 8 Травня 2012 14:18
Сясік, де в тебе помилка? "О" де мало б бути "Е" чи в генетичному коді.
Sergiy84 Показати IP 8 Травня 2012 10:44
Гарна стаття, гарні фото! Тільки не можу зрозуміти де вони мінералку квасили?!
antikommi до Sergiy84 Показати IP 8 Травня 2012 12:30
дик, в адреналіні
Anonymous Показати IP 8 Травня 2012 11:06
2 Sergiy84 В Стоп-Кадрі.
Бомба Показати IP 8 Травня 2012 12:06
На рахунок лемків ,згідний. Їх потрібно давити кожної гри.
No Name Показати IP 8 Травня 2012 14:46
Львів Кастрати №&й со%$@&
Оксана Показати IP 9 Травня 2012 09:00
Я не є фаном, але приємно оглядати турнірну таблицю, коли "Волинь" у вищій лізі і хоча б десь в "хорошистах", а не балансує в кінці. Тому і як жінка згодна з Сясіком: фізичні недоліки навіть особливим кроєм прикривають (на фото в білих шортах). Скільки наших волинських хлопчаків не мають можливості себе реалізувати. Ми такі багаті, що й Африку спонсоруємо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus