USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Футболісти показали, що вони команда, яка називається «Волинь», – Тлумак про перемогу над «Агробізнесом»

29 Вересня 2019 23:00
Сьогодні луцька «Волинь» на останніх секундах перемогла одного з лідерів Першої ліги волочиський «Агробізнес», а потому головний тренер «Волині» Андрій Тлумак, який після матчу з «Металістом» заявив про відставку, подякував своїм футболістам, які боролися до кінця, відзначивши, що сьогодншній матч був одним із найважливіших за весь період його роботи в команді.

Першим матч прокоментував головний тренер волочиського «Агробізнесу» Остап Маркевич.

«Важко давати якийсь обґрунтований коментар після такої гри. Я думаю, гра вболівальникам сподобалася, оскільки була напруга, був гострий футбол. Явно не було нудно, особливо в кінці. Команді суперника було приємно виграти гру на останній хвилині. Потрібно подивитися запис, напевно, не потрібно нам було зберігати рахунок, а грати так, як ми грали. Мене трішки переповнюють емоції, тому важко адекватно оцінити нашу гру. Емоцій було багато, у нас молода команда, ми знаходимося в процесі. Не все робиться за кілька місяців. Я вважаю, що наша команда на правильному шляху, але ми будемо виправляти деякі речі», – зазначив Остап Маркевич.

Також він прокоментував вилучення у «Волині»: «Я не дуже люблю вилучення в команди суперника, адже це погано впливає на команду, яка в більшості. Це фактор, який впускає розслабленість, тому над цим ми будемо працювати».

Натомість головний тренер «Волині» Андрій Тлумак зазначив, що емоції та переживання, коли вилучають гравця при 0:1, просто зашкалюють.

«Я постійно дякую футболістам, бо вони показали, що в них є характер, що вони одна команда, і команда ця називається «Волинь» Луцьк. Вони б’ються за місто, б’ються за герб. Ми вчора були в церкві, і священник сказав, що люди можуть працювати цілий тиждень, але перемоги й поразки йдуть від Бога. Я дякую Богові, що він сьогодні був з «Волинню»», – прокоментував матч Андрій Тлумак.

З його слів, у попередніх матчах команді не щастило, але сьогодні, коли не було куди діватися, «хрестоносці» не думали про везіння.

«Ви знаєте, що наша команада має майстерність і функціональну готовіність, бо бігти вдесятьох і жодного разу не впасти з судомами – це теж показник. Ми перебудувалися і в другому таймі грали до кінця. Навіть при 1:1 не стали в захист, а билися до кінця, бо хотіли сьогодні перемогти», – зауважив коуч.

Про травмованих гравців Андрій Тлумак розповів, що вони починають відновлюватися: «Михалик почав тренуватися, Волошинович тренуватиметься з понеділка в загальній групі. У Кубку добре зіграв Мартинюк, сьогодні добре зіграв Рябов, Чачуа, Климець. На сьогоднішній день є ротація, молодь росте».

Прокоментував Андрій Тлумак і свою заяву про відставку після матчу з «Металістом-1925»: «Коли тренер приїжджає в команду, він не розпаковує валізи. Це наша тренерська доля. Після тієї заяви я поговорив з керівництвом, але воно відставку не прийняло. Я працюю. Сьогоднішіній матч, напевно, був найважливішим за весь період моєї роботи у «Волині», не враховуючи матч з «Карпатами».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 30 Вересня 2019 09:51
не смішіть з цією командою волинь(
Ультрас Показати IP 30 Вересня 2019 11:03
Турбулентніть, породжена Кварцяним !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus