USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Генпрокуратура нагадала опозиціонерам про кримінал

31 Січня 2012 13:28
Генпрокуратура заявляє, що депутати від БЮТ і НУНС під час зустрічі з генпрокурором Віктором Пшонкою намагалися тиснути на хід судових процесів.
Про це сказано у заяві Генпрокуратури, - пише Українська правда.
У ній підкреслюється, що депутати Павловський, Бондаренко, Ар’єв, Гримчак і Стецьків «настійливо примушували Генерального прокурора втрутитися у хід судових процесів Тимошенко, Луценка та Іващенка, що є прямим порушенням чинного українського законодавства та тягне за собою кримінальну відповідальність».
«Органи прокуратури України стоять на сторожі законності і не дозволять народним депутатам та посадовим особам зухвало порушувати вимоги чинних законів та втручатися у хід будь-яких кримінальних справ», - йдеться у заяві.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 31 Січня 2012 16:34
Ну який же ж це кримінал? Вони ж депутати, а значить - це політика! От якби це був дід Грицько, то вже давно б посадили. А так тільки розводять пі..ж довкола як одні, так і інші.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus