USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Голова комісії Луцькради не схотів віддати своє крісло

18 Лютого 2014 15:42
Секретар Луцькради вніс пропозицію змінити голову профільної комісії. Дискусії набрали емоційного забарвлення.

Так, засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження відбулося сьогодні, 18-го лютого.

Секретар Луцькради Григорій Пустовіт підготував проект рішення, згідно з яким пропонувалося замінити голову профільної комісії Романа Бондарука на члена цієї ж комісії Василя Гриба, аргументуючи тим, що новий керівник буде мати достатній вплив на комісію, якого не має теперішній.

Член комісії Рустам Дячук одразу заперечив: «Треба заслухати звіт голови комісії й вказати на недоліки, а просто так казати «давайте поміняємо» не можна».

На що секретар ЛМР різко відрізав: «Коли Вас призначали на посаду голови комісії за ініціативи фракції «Батьківщина», то питань не виникало».

Теперішній голова Роман Бондарук додав: «Я не просився стати головою комісії, зваживши на те, що змінилися депутатські групи, є позафракційні, то Ви повинні були усіх зібрати, та й поговорити. Може, прийшла пора переформатувати усі комісії».

Секретар міськради наголосив: «Якщо є мова про переформатування, то можна зібрати усіх керівників фракцій й обговорити. Романе Анатолійовичу, ініціюйте це Ви, бо як немає ініціативи, то чого маю її я проявляти. Коли обирали Романа Анатолійовича, то нормально було, коли Рустама Дячука - теж нормально, а от дати можливість Василю Грибу себе реалізувати, то Ви не даєте можливості. Тут задіяні ваші амбіції, інтереси!»

Роман Бондарук вніс пропозицію зняти з порядку денного це питання й не розглядати його під час сесії.

Тож, проект рішення щодо зміни голови постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження Романа Бондарука на Василя Гриба не підтримали.

Рустам Дячук додав, що прийняв таке рішення, бо, мовляв, невідомо, ким поданий проект, адже у письмовому зверненні це не вказано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
знаю Показати IP 18 Лютого 2014 15:48
А Гриб мало накрався?!:)
Лучанка Показати IP 18 Лютого 2014 16:17
Гриб злодюжка ще з часів КПРС, обікрав драмтеатр нахабно стягнув кошти. Хотів липовий політичний притулок в Швейцарії. Ще один хапуга Пустовіт узявся йому зараз допомагати.
Lutsk15 Показати IP 18 Лютого 2014 16:18
наші луцькі чиновнички - це ПР + яник в Києві в мініатюрі! Зараз вони вже розігналися і всі свої насидженні місця повіддавали! ))) сволочі вони всі, про людей в них навіть думки не було ні при виборах, ні після них
Roma Показати IP 18 Лютого 2014 16:52
Ne viddam!!!
альфа Показати IP 20 Березня 2014 11:04
рома не просівся він просто проплатив і його поставили!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus