USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Голова Любомльської РДА, якого впіймали на хабарі, залишається на посаді

5 Квітня 2017 12:25
Голова Любомльської РДА Микола Пархомук, якого затримали на хабарі в 2 тисячі доларів, не відсторонений зі своєї посади і продовжує працювати головою РДА.

Про це повідомив у Фейсбуці народний депутат Ігор Гузь.

Нагадаємо, 31 березня Миколу Пархомука, який працював головою Любомльської РДА, вміймали на хабарі в 2 тисячі доларів. Його взяли під варту, але згодом він вийшов під заставу 500 тисяч грн. Зі слів Ігоря Гузя, Микола Пархомук продовжує працювати на посаді.

«Хабарник продовжує працювати, хоча про цю історію проінформували всю країну і міністр МВС Arsen Avakov і Генеральний прокурор Юрій Луценко», - йдеться у повідомленні Ігоря Гузя.

Як відомо, Миколу Пархомука «проштовхнув» на посаду голови РДА голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик.

«Вже сьогодні разом зі своїм патроном, головою Волинської ОДА Гунчиком, збирає у Любомлі актив БПП і радиться як жити далі, планує щось високе і глобальне», - пише про посадовця Ігор Гузь.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ГОЛОВИ ЛЮБОМЛЬСЬКОЇ РДА, ЗАТРИМАНОГО НА ХАБАРІ, «СХУД» БУДИНОК І ЗНИК САРАЙ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
любомль Показати IP 5 Квітня 2017 12:43
Це жах!!! Як таке можна допустити! Це треба красти красти і красти щоб вистачило на заставу, а потім іти на роботу людям полоскати голову, і отримувати заробітну плату!!!!!!! від держави, з одного бюджету!!!!!!!
аяяй Показати IP 5 Квітня 2017 12:45
це в нас розповсюджена практика,вже не одного ловили і всіх відпустили !
Анонім Показати IP 5 Квітня 2017 14:27
а скільки сидить на нових керівних посадах у "новостворених органах" таких, хто брав хабарі при янику( і не тільки при ньому) , хто підпадає під люстрацію? Невже Україні не вистачає порядних людей, що потрібно призначати старих зажратих кнурів, там де "проводяться реформи"
Любомль 1 Показати IP 5 Квітня 2017 14:38
Хватить тому Гузю піаритись. Що толкового зробив той народний ізбраннік, крім того що гойдалоук в селах поставив і то біля кожної пропіарився разом з своїм помічником Торбою.
аяяй Показати IP 5 Квітня 2017 16:51
Так мова йде про Пархомука, а не про Гузя!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus