USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Президент звільнив хабарника-голову Любомльської РДА

22 Квітня 2017 09:28
Голову Любомльської райдержадміністрації Миколу Пархомука звільнено з посади відповідно до розпорядження Президента України від 21 квітня.

Про це йдеться на сайті глави держави.

«Звільнити Пархомука Миколу Олександровича з посади голови Любомльської районної державної адміністрації Волинської області згідно з поданою ним заявою», - йдеться в розпорядженні Петра Порошенка.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ГОЛОВИ ЛЮБОМЛЬСЬКОЇ РДА, ЗАТРИМАНОГО НА ХАБАРІ, «СХУД» БУДИНОК І ЗНИК САРАЙ

Нагадаємо, голова Любомльської РДА Микола Пархомук, якого затримали на хабарі в 2 тисячі доларів, тривалий час не був відсторонений зі своєї посади і продовжував працювати головою РДА.

Миколу Пархомука «проштовхнув» на посаду голови РДА голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик.

Після виявленого факту хабарництва, Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час засідання уряду 6 квітня звернувся до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням відсторонити із займаної посади голову Любомльської райдержадміністрації Миколу Пархомука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus