USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Гунчик проштовхнув на посаду голови РДА хабарника

31 Березня 2017 11:43
Про те, як голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик лобіював призначення на посаду голови Любомльської РДА Миколу Пархомука, якого спіймали на хабарі, написав народний депутат України Ігор Гузь на своїй сторінці у Фейсбук.

Як повідомлялося, 30 березня оперативники Управління захисту економіки в Волинській області Нацполіції спільно з обласною прокуратурою затримали голову Любомльської районної держадміністрації на хабарі в 2 тисячі доларів США.

Допис Ігора Гузя публікуємо без змін:

Знайомтеся, це Володя і Коля

Володя (голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик, - ред.) 14 років працював на автозаводі, власником якого був і є Петро Порошенко.

Після перемоги на президентських виборах у 2014 році Володю, як вірного виконавця волі господаря, призначають головою Волинської ОДА. Нічим серйозним Володя за цей час не відзначився, своєї позиції ніколи не мав, завжди слухався чинуш з Києва, від чого область завжди страждала.

Хоча ні, запам'ятався таки тим, як отримав у лоб яйцем від активістів; чи як втікав від них пішки через все місто декілька кілометрів.

І буквально остання заява Володі, перед прихильниками торгівельної блокади у Луцьку: «Я з Порошенком у труну ляжу». Думаю з Володею все зрозуміло...

Так от, після свого призначення у липні 2014-го, Володя вирішив замінити УСІХ голів РДА, які були призначені після перемоги Майдану, незважаючи на їхню партійність та результати роботи. Просто тому, що вони не присягнули Порошенку. Дискусії з Володею нічого не дали: вперся як баран і стояв на своєму.

У Любомльському районі Володя, в якого кадровий підбір геть нікудишній, знайшов місцевого баригу Колю. А той, нічим серйозним в районі себе не зарекомендуав, окрім того, що вмів «гарно» освоювати бюджетні кошти своєю фірмою, так само «гарно» дякувати та вміти під час застілля випити з літру горілки. Спочатку Колю «оформили» радником голови ОДА. Ще раз повторю: радником на штатній основі, та хотіли швиденько «оформити» на посаду голови Любомльської РДА. Але ось незадача, Колю заблокували на рівні Києва і блокували довго, трохи більше року. Чого гріха таїти, знаючи барижне нутро Колі та схильність до хабарництва, долучився до блокування кадрового рішення і я. Але все-таки Адміністрація Президента дотиснула, і в березні 2016-го Колю призначили на посаду.

За цей рік Коля нічим хорошим себе не зарекомендував, окрім того, що розробив систему збору данини з підприємців району, які повинні були системно «дякувати» за будь-яке «сприяння» у підприємницькій діяльності. І ось вчора Колю взяли на гарячому в центрі Любомля, у ресторані «На хвилях Світязя», при отриманні хабаря в розмірі 2 тисяч доларів. Колі за частиною 4 статті 368 Кримінального кодексу України світить позбавленням волі на строк від 8 до 12 років. Ну, але грець з тим Колею, барига є барига.

Володі не в труну зі своїм шефом йти, а на пенсію

А от як там наш Володя після цих подій. Не хоче волинській громаді розказати, що там такого цікавого йому нарадив Коля, коли працював штатним радником, та які інноваційні підходи в роботі задіював, чим іншим підсоблював своєму шефу! І чи усвідомлює свою відповідальність Володя, рекомендувавши хабарника та баригу Колю на таку посаду?»

«Володя оточив себе хабарниками і баригами, які і його рано чи пізно потягнуть в буцигарню. Переконаний: що краще Володі не в труну зі своїм шефом йти, а поки не пізно просто на пенсію і бажано не тягнути з цим, бо час непевний, хто його знає...» - додав наостанок нардеп Ігор Гузь.

Зауважимо, раніше повідомлялося про те, що питання щодо звільнення Гунчика з посади голови Волинської ОДА вже вирішене. Так, з приватних розмов народного депутата Степана Івахіва з депутатами Луцької міської ради стало відомо, що в Адміністрації Президента уже визначилися із кандидатурою на посаду губернатора області. Ним може стати людина з групи «Континіум».

Згодом інформацію про те, що в Адміністрації Президента готують заміну голові Волинської ОДА Володимирові Гунчику, підтвердив народний депутат Ігор Гузь.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Коля Показати IP 31 Березня 2017 12:03
Так він хабарник ще той))))але чому ви ігоре не розказуєте що ви не просто затягували призначення голови РДА а й лобіювали свого кандидата)))))
Володя до Коля Показати IP 1 Квітня 2017 09:11
Це нормальне рішення.Здорове.Але ви дивіться в корінь -хабарника допустили до посади.Хабарника.Баригу!
берия Показати IP 31 Березня 2017 12:06
а что на этих посадах есть хоть один не хабарник? Украина превращена в страну воров
Маневичі Оконськ Показати IP 31 Березня 2017 12:15
Хіба лише його одного? А подивіться, яке чудо вештається у нас в Маневичах: в Києві приймають закони, урядові постанови про створення ОТГ, а голова РДА Линдюк влаштував колотнечу, підбурюючи людей нічого не робити і лише створити одну громаду в районі - Маневицьку, щоб захопити це крісло і продовжувати грабувати і розвалювати наш район. Але ми йому цього зробити не дамо! Щойно премєр Гройсман заявив, що отаких негідників керівників районів, які перешкоджають людям обєднуватися в територіальні громади, треба гнати з посад. Так і буде
Логопед Показати IP 31 Березня 2017 12:19
Посилання на якогось там Івахіва, який давно вже мав би сидіти за гратами за несплату податків та інші злочини, недоречне. Фу авторитета знайшов для цитування...
Тетяна Показати IP 31 Березня 2017 13:46
Я не згідна з вами щодо об"єднання громад. Ви критикуєте Линдюка. А ви хоч раз уважно прислухайтесь до його слів, щодо об"днання. Він я думаю вже давно обміркував і прорахував як воно має бути і я вірю в нього. А такі люди як ви, які в цьому житті нічого доброго не зробили і не зроблять будь то Линдюк або хтось інший на його місці ви так само будете обливати його гряззю, бо у нас нажаль є такий тип людей яким все не так. Линдюк на правильному шляху.
прирученій до Тетяна Показати IP 31 Березня 2017 17:38
З вашого, панночко, спітчу на підтримку горезвісного Линдюка, з ваших порад "прислухатися до його слів щодо обєднання, з вашої сміливої та безпідставної заяви,що "ми в цьому житті нічого доброго не зробили і не зробимо" - неозброєним оком видно вашу неадекватно-зацікавлену прихильність до цього ще мабуть темпераментного чоловіка, який має достатньо грошенят в кишенях, щоб добре платити. Тому ви, як і він, на правильному шляху: заробляйте на здоровя, аби боком не вилізло...
Вich Показати IP 31 Березня 2017 14:34
в Адміністрації Президента уже визначилися із кандидатурою на посаду губернатора області. Ним може стати людина з групи «Континіум».Ним може стати людина з групи «Континіум», директор ТзОВ «ДЛРКК «Ріксос Прикарпаття» Олена Палагута.Так ось її також тягають по судах за подвійну бухгалтерію.Там, де ця пані керує також люди незадоволенні. http://lifeinfo.com.ua/2014/11/05/ponovleno-kryminalne-provadzhennya-u-spravi-pro-grube-porushennya-posadovymy-osobamy-tzov-dlrkk-riksos-prykarpattya-ta-tzov-atd-volyn-chynnogo-zakonodavstva-ukrayiny.html
234 Показати IP 31 Березня 2017 15:10
більшість голів рда хабарники, подивіться на ярмольського з луцького району сам собі напідписував рішення про 10 земельних ділянок, а кореспондентам говорить - все від бога!!!!!! гунчику озинись навкруги!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus