USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Готуємося як єдина армія», – Лукашенко на зустрічі з Шойгу про білорусів і росіян

3 Грудня 2022 21:49
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Україна нібито хоче продовжувати війну, яку почала проти неї Росія, і лякає, що війна може тривати «до останнього чи то українця, чи то вже там поляка або ще найманців».

Про це йшлося на зустрічі Лукашенка з Шойгу, передає білоруське державне агентство БЕЛТА, пише Українська правда.

«Я не збираюся тут нікого лякати. Ви тим більше. Усі вже й так налякані-перелякані. Але якщо вони хочуть, щоб ми мирно жили в нашому регіоні, не озираючись на те, як на це дивляться з-за океану, і Росія, й Білорусь до цього готові.

Якщо вони хочуть воювати до останнього чи то українця, чи то вже там поляка або ще найманців, ну, це їхня справа, це їхнє право. Поки що, наприклад, я і наші спецслужби не бачать, щоб вони були готові до повноправних переговорів і по-людськи домовлятися. Вони бачать, на нашу думку, як продовжити війну. Ну, тоді спеціальна операція не припиниться. Напевно, ви це краще знаєте.

Ми обміняємося думками. Словом, усе, що білоруси за відкритим, реальним договором мають зробити, ми зробимо. Ви в цьому не сумнівайтеся», – сказав він.

Лукашенко також визнав, що в Білорусі і російські, й білоруські офіцери готують військових двох країн.

«Думаю, вам уже білоруський міністр оборони розповів про ситуацію в Білорусі, про підготовку, бойове злагодження підрозділів Білорусі та Росії, які присутні в Білорусі. Повинен сказати, що ми серйозно до цього підійшли. І наші, і ваші офіцери готують хлопців. І білоруських, і росіян готують. Для того, щоб у разі потреби перші ряди наші – захисники Союзної держави – змогли відбити будь-яку агресію... Тут ніхто не ділиться: ми як єдине угруповання, єдина армія сьогодні готуємося. Усі про це знають навколо. Ми це не ховали. Та й у сучасному світі сховати це неможливо», – сказав він.

При цьому Лукашенко запевняє, що ані Росія, ані Білорусь нібито не хочуть війни, хоча РФ за підтримки Білорусі веде повномасштабну війну в Україні з 24 лютого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанка Показати IP 3 Грудня 2022 22:12
Хоч би вже виздихали, виродки! Господи, допоможи нашим воїнам. Люди, хто вже розслабився, не спіть, допомагайте волонтерам забезпечувати ЗСУ!!!
Ян Показати IP 3 Грудня 2022 22:12
На вишку він собі вже наговорив.І наробив.
дідо Показати IP 3 Грудня 2022 22:58
зеленський про співпрацю з лукашенкою говорив, що то 6 мільярдів баксів... тепер боком вилазить..
Янеробот. Показати IP 4 Грудня 2022 05:43
Да шоб він здох. Шоб він здох. Шоб він здох.
Анонім Показати IP 4 Грудня 2022 09:17
мало того,що розвалили міста і села 'асвабадітєлі' на сході і півдні України,ще й у нас тут хочуть . Ну де там 'любітєлі' лукашенка? завтра можете лишитися без даху над головою завдяки своєму 'хазяйствєніку', напевно, і далі бігають свої лоби оббивати в московських церквах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus