USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Матч «Волині» і вибори: які виклики стоять перед новим керівником волинських патрульних

7 Червня 2019 14:21
Новий керівник управління патрульної поліції у Волинській області Андрій Крутень має забезпечити на місцях охорону громадського порядку, зокрема під час масових заходів. Окрім того, одним із серйозних викликів, із котрим зіткнеться новий головний патрульний області, – це забезпечення демократичних парламентських виборів.

Про це йшлося 7 червня в Головному управлінні Національної поліції у Волинській області.

Нагадаємо, новим керівником управління патрульної поліції у Волинській області став Андрій Крутень (на головному фото). Попередньо, із 2016 року, управління патрульних на Волині очолював Олександр Вовченко.

Відзначимо, що представлений новий керівник управління патрульної поліції у Волинській області Андрій Крутень раніше обіймав посаду заступника керівника управління патрульної поліції в Рівненській області – керівника відділу моніторингу та аналітичного забезпечення.

Як наголосив заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич, патрульна поліція Волині на чолі з новим керівником має багато викликів, зокрема у зв’язку з передвиборчою кампанією.
«Ми разом із вами маємо забезпечити належну безпеку на виборах, реагувати на всі загрози і порушення виборчого законодавства. Це дуже важливо. Сьогодні поліція показала, що демократичні вибори можуть бути і мають місце. Один із основних факторів – це професійна діяльність поліція», – сказав Олександр Фацевич.

Він додав, що потрібно показати громадськості, що поліція завжди готова до несення служби.

«Уже завтра, 8 червня, на нового керівника очікує перша перевірка. Це футбольний матч ФК «Волинь» – ФК «Карпати», на якому буде багато вболівальників. Я знаю, що ви вже готуєтеся, – сказав Олександр Фацевич. – Загалом перед вами дуже багато завдань: розкривати злочини і передусім задовольняти потреби громадськості».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Упс! Показати IP 7 Червня 2019 14:26
трошки вже лицьо наїв..може не буде хапати та гребти зразу..а потім все одно буде , бо звичка то друга натура йому подібних
Андрій Показати IP 7 Червня 2019 16:51
А що волинь ще граэ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus