USD 39.40 39.77
  • USD 39.40 39.77
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Ігор Палиця про ринок землі: «Допродати Україну або захистити її»

6 Лютого 2020 14:14
Нардеп від Луцька Ігор Палиця заявив, що ні він, ні депутатська група «За майбутнє» не голосуватимуть за закон про ринок землі в нинішньому вигляді. Разом з тим нардеп закликав колег до взаємоповаги і роботи в рамках регламенту Ради.

Як зазначив нардеп, парламент переходить до розгляду важливого і важкого питання: для когось, щоб допродати Україну, а для когось, щоб захистити її.

«В кожної фракції, депутата, групи вже є сформована своя думка з приводу цього питання і голосування. І з приводу того, чи може хоч хтось в Україні без референдуму обговорювати це питання», – заявив нардеп.
Він зауважив, що ні він, ні депутатська група «За майбутнє» не будуть голосувати за цей законопроект. І навіть якщо руками інших депутатів його приймуть, то група докладе всіх зусиль голосуючи за поправки, щоб покращити його.

Також Ігор Палиця висловив підтримку спікеру парламенту Дмитру Разумкову, який у своєму виступі закликав парламентарів не зривати роботу та не робити провокацій.

«На нас сьогодні буде дивитися вся країна. Ми можемо мати кожен свою думку, але ми не маємо права влаштовувати тут штовханину. Давайте працювати над цим законом в рамках регламенту, як сказав спікер.

Давайте припинимо штовханину, бо вона може завершитись не так, як планує собі одна чи інша сторона. Давайте будемо прикладом для народу України в толерантності і повазі одне до одного. Ми будуємо Україну майбутнього для наших дітей!» – резюмував Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Олег Показати IP 6 Лютого 2020 15:03
Про референдум згідний! Я за продаж землі, це моя особиста думка. Хто вважае по іншому мотивуйте!
Олена Показати IP 6 Лютого 2020 15:30
Палиця як завжди на висоті! Більше б таких депутатів у верховній раді то можна було б ще розраховувати на те що інтереси виборців будуть враховані в законодавстві. А там нормальних на пальцях руки порахувати можна, решта - невігласи, які голосують за гроші.
до Олега Показати IP 6 Лютого 2020 15:35
Пане Олегу, ви скільки гектарів землі можите купити? Якщо мінімум 1000га, тоді я розумію, якщо ні, то землю скуплять великі корпорації, а ми будемо працювати на ній, в якості рабів.
Олег до до Олега Показати IP 6 Лютого 2020 16:06
Я обгрунтую! Зараз орендатори беруть землю за ціною, 1-5 мішків зерна (добре якщо цукру) за один гектар (за рік), це, замітьте, під Луцьком!! Великі корпарації беруть, ще дешевше! Робіть висновки!!!
Олександр Показати IP 6 Лютого 2020 16:37
Де така ціна оренди???? На сьогоднішній день гектар оренди землі кощтує близько 4 тис грв. Так , якщо не в темі то не потрібно ляпати!!!
Микола до Олександр Показати IP 6 Лютого 2020 22:54
Менше трьох,а в середньому 2....вона прив'язана до вартості в районі 10-12%....авартість з 90 років,тільки не в доллах а в гривнях,конкретно у мене 75тис гривень за 2,65 га ....це 2000році було 15 тис долларів,меніринок потріюбний не для продажу а для того щоб була нормальна ,реальна вартість і від того оренда...а хто протів-фермери колгоспи волинські протів,тому що платити за оренду паю 7тисяч і 35 тис є різниця,вонихочуть даром орендувати,магнати стали,а має бути так або ринково орендуй або купи....купити грошей не має а в кого є шкода,орендну платупідняти не можнаааа,яктак мижколгоспи мільйонери а всі мають бути жебраками......ні
124 Показати IP 6 Лютого 2020 21:15
В аргентині продали землю, найвища смертність від раку (гербіциди, ппестициди, рослини з ГМО) тому що там чужинці користуються землею. А тепер думайте.Іх діти за кордоном, у них віли, палаци там же, плювати ім на людей.
Док до 124 Показати IP 7 Лютого 2020 09:06
В Украіні зараз це все теж сиплють не будеш кропити нічого не виросте...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus