USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Мер Луцька спростував брехню «Свідомого» депутата щодо грошей на ЗСУ

12 Грудня 2023 13:07
Мер Луцька Ігор Поліщук спростував заяву депутата від «Свідомих» Михайла Находа про гроші на ЗСУ.

«Друзі, чергова брехня й маніпуляція від свідомих (насправді – ні) депутатів. Рішенням, що було прийняте на минулій сесії в пункті першому визначено, що сума коштів на ЗСУ на наступний рік становитиме не менше 500 млн грн (частина в бюджеті на 2024 рік, частина – під час розподілу вільних залишків).

Керуючись вищевказаним рішенням, при формуванні бюджету на ЗСУ передбачено 250 млн грн, решта суми буде виділена з вільних залишків. Про вільні залишки буде відомо у січні 2024 року, з них і планують виділити понад 250 мільйонів.

Читати ще: Автомобілі, сотня дронів, рації: Луцька міськрада підготувала допомогу ЗСУ на 25 мільйонів гривень

Депутат Наход голосував за це рішення, цей пункт неодноразово обговорювався і з депутатами і з громадськістю, тому він не міг не знати про нього. Але хайп та політичні амбіції понад усе.

Закликаю не маніпулювати та не вводити громаду в оману, поширюючи неправдиві свідчення. Ще раз підтверджую, що сума коштів, що буде виділена на ЗСУ в наступному році, буде не меншою за 500 млн грн», – наголосив Ігор Поліщук.
11 грудня Луцький міський голова передав військовій частині 4100 автомобіль та партію обладнання. Раніше військовій частині 1141 Національної гвардії України передали партію допомоги, закуплену за кошти міського бюджету, – квадрокоптер Mavic 3T, два дрони Mavic 3fly more combo та 6 пар протимінних чобіт.

Читати ще: Луцьк – серед міст з найбільшими витратами на ЗСУ та найменшими на бруківку

До слова, Луцьк по кількості витрачених коштів на закупівлю БПЛА займає 4 місце в Україні, а по кількості переданих – 6 місце. Неодноразово для потреб військових передавали автівки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Марія Показати IP 12 Грудня 2023 17:41
Від заяв "свідомих" можна втратити свідомість.Будьте пильними,лучанини!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus