USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Ірина Констанкевич поділилася досвідом благодійництва*

14 Жовтня 2014 20:10
Кандидат у народні депутати від Луцька Ірина Констанкевич розповіла ветеранам різних областей України про досвід співпраці з місцевими ветеранськими організаціями. Розмова відбулася у Волинській обласній організації інвалідів війни в рамках всеукраїнської конференції учасників обласних організацій інвалідів війни, Збройних Сил та учасників бойових дій.

Ірина Констанкевич розповіла, що в межах роботи благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», який вона представляє як голова правління, неодноразово доводилося надавати підтримку ветеранським організаціям, товариствам інвалідів війни та учасникам бойових дій. З її слів, фонд протягом тривалого часу співпрацює з Волинською обласною організацією інвалідів війни, яку очолює Леонід Корчук.

«Один із центральних проектів фонду – це програма, спрямована на підтримку ветеранів війни, інвалідів та учасників бойових дій. Активну роботу у цьому напрямі ми робимо спільно з обласною організацією інвалідів. Допомагаємо в різних формах: кошти на статутну діяльність, харчові набори, подарунки до свят, персональна допомога, яку надаємо через нашу приймальню. Це, зазвичай, картки на ліки, на продукти харчування, перерахунок коштів на лікування тощо», – розповідає Ірина Мирославівна.

Кандидат у народні обранці від Луцька додає, що в результаті співпраці з такими організаціями, вона змогла отримати необхідні рекомендації щодо подальшої роботи, зокрема, щодо змін у пенсійному і соціальному законодавстві. У майбутньому Ірина Констанкевич планує внести ці зміни на законодавчому рівні.

Керівник ветеранської організації Леонід Корчук звернувся до кандидата в депутати: «Ми вам від душі вдячні за добрі справи і висловлюємо свою підтримку. Ми знаємо, що фонд ніколи не відмовить нам у допомозі». Учасники конференції з інших областей зізналися, що така співпраця організацій та благодійників деяким регіонам взагалі - незнайома.

На завершення зустрічі учасники конференції вручили Ірині Констанкевич подяку за підтримку діяльності ветеранських організацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
розум Показати IP 14 Жовтня 2014 23:07
Ірино Мирославівно, Ви, як завжди, на висоті. Так тримати. Всі мудрі люди проголосують за Вас,бо достойні звання народного депутата. А заздрісники - вони завжди є - особливо в рідній неньці Україні. Не зважайте на них.
Анонім до розум Показати IP 15 Жовтня 2014 09:50
От ти і голосуй,флаг тобі в руки і поезд навстречу. А ми нарід голий і босий не будемо за неї голосувати і ні закого.Нема там нікого, одні бандити
Анонім до Анонім Показати IP 15 Жовтня 2014 14:40
От якраз голому і босому народу і треба за неї голосувати, то може хоч трохи покращить своє становище.
тьху Показати IP 15 Жовтня 2014 10:32
рібята, ну скільки можна ?! реально вже відраза йде як тільки бачу її. піар і реклама - тонка справа. а тут забагато. зворотній ефект виходить, аж кривить, коли знову вона ......
Патріот до тьху Показати IP 16 Жовтня 2014 22:06
Це специфіка передвиборчої кампанії в Україні. Але, загалом я вважаю, що це нормально. Ми повинні знати чим займаються кандидати, щоб вірно оцінити їхню роботу. Тому давайте просто аналізувати, хто, що і скільки зробив.
тиць до тьху Показати IP 17 Жовтня 2014 00:31
а мене лічно тошніти начинає (звинєйте за помилки - дотримуюся стилю), коли маршрутка повертає від кінотеатру на вул. Винниченка і вже видно на три поверхи в довжину за півкілометра Пана-кандидата 4П, висячого на Біг-Бені. Маршрутка повертає і - опа: справа - Іванюк, на 5 поверхів відомої багатоповерхівки, переплюнув, значить, відомого політика. То ж якось паскрамнєє тра буть, не словами, а ділами доказувати щось. А Аверс можна і не дивитися, якщо вже так дістала, і не коментувати тут також, якщо вже так болить, прикро, що Ірині Мирославівні є що сказати, правда ж?, в отлічії від німих бігбордів, численних бігбордів......... Вона ж не сто баксів, щоб усім подобатися (гра слів , думаю, зрозуміла).
СЕРГІЙ Показати IP 15 Жовтня 2014 11:48
ІРИНА МИРОСЛАВІВНА ВИ СПРАЖНІЙ БЛАГОДІЙНИК І ПАТРІОТ УКРАЇНИ.
Олеся до СЕРГІЙ Показати IP 16 Жовтня 2014 22:08
Підтримую. Бо слідкую за кандидатами по луцькому округу і постійно бачу, що людина щось робить. Інших то лише на сіті-лайтах і біг-бордах бачу. А що вони зробили для Луцька - невідомо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus