USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Іспанія бойкотує фінал Євро у Києві, - МЗС країни

8 Травня 2012 09:21
У разі виходу до фінального матчу Євро-2012 збірна Іспанії може відмовитися грати його в Києві, якщо український уряд не розбереться в ситуації з утриманням у в´язниці колишнього прем´єр-міністра країни Юлії Тимошенко.
Про це заявив міністр закордонних справ Хосе Мануель Гарсія-Маргаліт, - повідомляють Коментарі.
Такий варіант можливий у разі консолідованого бойкоту з боку всіх європейських команд. І звичайно ж, іспанцям ще потрібно вийти у фінал.
«Якщо збірна Іспанії проб´ється у фінал чемпіонату Європи, то на матчі не буде жодного представника нашого уряду. Ми вирушимо до Києва, тільки якщо українці розберуться в ситуації з Тимошенко», - заявив він. За словами іспанського чиновника, варіант з бойкотом фінального матчу футболістами вже обговорюється з Німеччиною.
Раніше президент Іспанської футбольної федерації Анхель Марія Вільяр запропонував керівництву УЄФА перенести матчі Євро-2012 з України до Іспанії.
Нагадаємо, збірна Іспанії є чинним чемпіоном світу з футболу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 8 Травня 2012 15:06
Раніше президент Іспанської футбольної федерації Анхель Марія Вільяр запропонував керівництву УЄФА перенести матчі Євро-2012 з України до Іспанії. ЦЕ НАВІТЬ ХАЙ СОБІ НЕ МРІЮТЬ!!! АЛЕ ЮЛІ-ВОЛЮ!!! Тут підтримую Європу!
Макар Показати IP 8 Травня 2012 17:15
Ще один цвях в труну данецкой шайкі.
Лучанин Показати IP 8 Травня 2012 18:09
Мабуть що кожен в нас мріє накрасти побільше і втікти до іншої країни де його ніхто не дістане. Можливо вашій Юлі це колись і вдасться, але це тільки утвердить зловживання чиновників, а також повністю унеможливить їх покарання не тільки за крадіжки, а й за вбивства. Це для тих, кому Юлі-волю. А тим кому ввижаються данєцькі шайки - ще не настав їх час, зачекайте. Відносно цього і закликів Євросоюзу я б взагалі хотів щоб була заключена Угода аби вивезти всіх в'язнів за межі України і нехай вони відбувають покарання там за рахунок Євросоюзу. Після такої пропозиції я думаю вони б вже менше зв Юлю згадували. Бойкот Євро-2012 принижує в першу чергу українців, а не владу разом з Президентом. В напруженій обстановці свята, такого як хотілося б бути аж ніяк не може, навіть якщо закрити очі на цих всіх "благодійників". В першу чергу програє народ України руками Євросоюзу, Росії та США, дякуючи нашій любій деспозиції (так званій "опозиції"). І взагалі мені цікаво почути як деякі люди можуть захищати тимошенчиху при цьому будучи нею обкраденими, не маючи того достатку та можливостей, які має вона. Чому в цих людей повністю відсутня самоповага? В тому самому Євросоюзі їй VIP-камеру ніхто б ніколи не дав! Невже нас дійсно чекає доля мамонтів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus