USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Із міського бюджету виділили кошти на зарплату працівникам «Луцьктепла»

27 Грудня 2017 14:19
Виконавчий комітет Луцької міської ради проголосував за виділення із міського бюджету 1,776 мільйона гривень на виплату заробітної плати працівникам ДКП «Луцьктепло».

Про це йшлося під час позачергового засідання виконкому 27 грудня.

Як пояснила директор департаменту фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова, вказану суму вдасться отримати за рахунок зменшення видатків загального та спеціального фондів бюджету міста.Зокрема, зменшено видатки на оплату за енергоносії по апарату управління (на 120 тисяч гривень), на розробку схем та проектних рішень масового застосування (на 764,1 тисячі гривень) та на проведення заходів із землеустрою (114,2 тисячі гривень).

Нагадаємо, рахунки ДКП «Луцьктепло» заблоковані через аферу групи «Континіум», оскільки «фірма-прокладка» «Тепелен» цієї ж групи намагається незаконно стягнути 28 мільйонів гривень із підприємства.Незважаючи на те, що блокування рахунків Луцьктепла» суд визнав незаконним, виконавча служба не поспішає виконувати постанову суду, а шле керівнику підприємства смайлики.

Директор ДКП «Луцьктепло» повідомляла, що державний виконавець не виконує ухвалу суду про розблокування рахунків підприємства.

ЧИТАТИ ЩЕ: БУДІВЛЮ «ЛУЦЬКТЕПЛА» ВІДКЛЮЧИЛИ ВІД ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ, РАХУНКИ – НЕ РОЗБЛОКОВУЮТЬ

Під час трудових зборів на ДКП «Луцьктепло» сьогодні, 27 грудня, працівники підприємства заявили, що готові зупинити роботу. Втім, радник Луцького міського голови Ігор Поліщук закликав колектив продовжити роботу та пообіцяв підтримку з міської казни. Окрім цього, 4 січня буде позачергова сесія, на якій буде ще дофінансовано 3 мільйони за рахунок економії по енергоносіях
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 27 Грудня 2017 15:20
Виключіть з тарифу на оплату послуг луцьктепла їх зарплату! Чому лучани мають 2 рази сплачувати ? Один раз в тарифі, другий у податках в казну міста.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus