USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Із лучанки вираховують за комунпослуги, які їй не надають

18 Лютого 2016 09:03
Восьмий рік поспіль з лучанки ДКП «Луцьктепло» вираховує кошти за, буцімто, надані послуги з опалення. Втім, Світлана Михайлівна у 2009-му році офіційно від’єдналася від «Луцьктепла» й обігріває помешкання самостійно.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження вчора, 17-го лютого.

Лучанка Світлана Михайлівна розповідає, що вже давно відмовилася від послуг ДКП «Луцьктепло» й воду гріють завдяки титану. Втім, він зіпсувався, тому просить дати дозвіл на встановлення автономного опалення.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДИРЕКТОР ДКП «ЛУЦЬКТЕПЛО» ЗАЯВЛЯЄ ПРО «ГЕНОЦИД ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ГАЛУЗІ»

«Я проживаю на вулиці Прогресу, 2. У нас триповерховий будинок, в 2009-му році ми від’єднанні від ДКП «Луцьктепло», є офіційні документи. Втім, дивна ситуація, бо вони й досі вираховують з мене кошти за свої послуги, які, буцімто, надають.

Тому я прошу допомогти розібратися із ситуацією та надати дозвіл на встановлення індивідуального опалення, адже раніше у нас був титан, втім, він зіпсувався», - пояснює жінка.

ЧИТАТИ ЩЕ: КОТЕЛЬНІ ДКП «ЛУЦЬКТЕПЛО» ПОЧАЛИ ОПЛОМБОВУВАТИ

Зваживши на це, члени профільної комісії вирішили провести наступне засідання й запросити на нього представника ДПК «Луцьктепло», аби вивчити усі документи й знайти оптимальне вирішення ситуації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 18 Лютого 2016 09:56
Замість титана встановіть бойлер. А індивідуальне опалення - дороге занадто вийде. Зараз усі б хотіли індивідуалку, але тоді Луцьктепло нічого не заробить. Нам же треба купу посередників, перш ніж лучанин зігріється. 15 фірм, включаючи Романюкову долю, треба закласти в тарифи на тепло і гарячу воду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus