USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Кабмін звільнив скандального заступника голови МВС Гогілашвілі

13 Грудня 2021 11:09
Кабінет міністрів звільнив заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на джерело.

«Кабмін звільнив Гогілашвілі», – сказав співрозмовник агентства.

Нагадаємо, 10 грудня заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі поскандалив із правоохоронцями на блокпості в Краматорську.

Уже 11 грудня міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський підписав наказ про тимчасове відсторонення свого заступника Олександра Гогілашвілі.

Пізніше стало відомо, що це не перша суперечка. З’явилося відео скандалу Гогілашвілі із патрульними у Києві.

Згодом президент Володимир Зеленський попросив Кабінет Міністрів розглянути питання про звільнення заступника очільника Міністерства внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі у зв’язку з інцидентом за його участю на блокпосту в Донецькій області.

До слова, Олександр Гогілашвілі має чинний паспорт громадянина Російської Федерації, виданий у 2012 році. За деякими даними, Гогілашвілі знаходиться в Україні з 2010 року, тому російський закордонний паспорт він отримував вже в український період своєї біографії. У базі даних ФМС Росії немає даних у тому, що цей паспорт перебуває у списку тих, що втратили дію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Правда Показати IP 13 Грудня 2021 11:22
Звільнив.Взагалі то він має бути притягнутий до кримінальної відповідальності,громадянин країни-агресора-заступник міністра МВД,а його дружина неофіційний секретар у "гаранта"і має доступ до держтаємниці...це не дно,це впадина без дна.Який жах.За нами спостерігають як за дикунами.Гогілашвілі-це все обличчя влади(Портников).
гіп-гоп до Правда Показати IP 13 Грудня 2021 11:47
Портнікову не можна довіряти.! Він заттятий картьожник (чи картяр?) часто грає в очко з порошенківськими, я таких не слухаю
Народна прокуратура до Правда Показати IP 13 Грудня 2021 12:44
Це точно. За перевищення службових повноважень. Всі елементи складу злочину наявні: службова особа правоохоронного органу вчинила умисні дії, що явно виходять за межі наданих їй службових повноважень. Наслідки - дискредитація органів влади держави, адже інформація про подію облетіла всю країну. І не тільки. І це призвело до надзвичайно серйозних репутаційних втрат влади. Ось тільки дивно, що наше "херойське" ДБР досі мовчить. Ну ясно, це ж не Маруся Звіробій з Фединою, не Бутусов і навіть не Гео Лерос.
Андрій Показати IP 13 Грудня 2021 11:37
Цікаво - громадянство України громадянам РФ продавалось чи перевірялось - у 15-му тодішніми *гарантом і єго развєдкой* ..?
Гогілашвілі Показати IP 13 Грудня 2021 11:39
Через півроку поновлюся,ще й компенсацію за моральну шкоду і вимушений прогул заплатите!
Гогілашвілі Показати IP 13 Грудня 2021 11:41
Через півроку поновлюся,ще й компенсацію за моральну шкоду і вимушений прогул заплатите!
пас Показати IP 13 Грудня 2021 11:51
Я ох....ю , трудовлаштували якогось кацапського бика на вищу керівну посаду.
Анонім до пас Показати IP 13 Грудня 2021 12:07
Там вони всі такі, через одного, КВН- щики одним словом. Арахамія незрозуміло як отримав громадянство
Анонім Показати IP 13 Грудня 2021 11:59
Зам министра МВД Саша Гогилашвили. Кличка в прошлом Саша Бешеный, был участником банд формирования в Ростове, папа был тренером в Грузии по борьбе , Саша бывший наркозависимый. А так парень неплохой. Как раз зам министра МВД в Украине норм
Порада Показати IP 13 Грудня 2021 13:34
Дайте тому бику торбу в руки і квиток в Ростов. І дружиноньку не забудьте на поїзд підсадити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus