USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Карантин – не завада: на волинську пилораму вночі звозять деревину. Відео

13 Квітня 2020 12:35
Під час карантину на Волині продовжують роботу пилорами та лісозаготівельні організації. На окремі з них під покровом ночі привозять деревину, вочевидь, із Закарпаття. Місцеві кажуть, що працює виробництво під «протекцією» силовиків чи місцевої влади.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці, які зняли колону тягачів з деревиною на відео.

За їхніми словами, пилорама в селі Заріччя Ковельського району діє напівлегально. Кажуть, що неодноразово звертались в поліцію з проханням перевірити законність її роботи, проте реакції так і не було. Місцеві подейкують, що «кришує» діяльність підприємства хтось з високопоставлених силовиків, або ж місцева влада.

В той час, коли в навчальних закладах зупиняється навчальний процес, припиняють роботу магазини і виробництва, на вищезгаданій пилорамі, зі слів місцевих, щодня працює більше 20 осіб.

Під час карантину підприємство не лише не зупинилось, але й, схоже, нарощує оберти. Очевидці зняли на відео, як декілька вантажівок із закарпатськими номерами заїжджають на територію підприємства і везуть необроблену деревину. Натомість з підприємства виїжджають фури з готовою продукцією, яку готують на експорт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ДобраЛюдина Показати IP 13 Квітня 2020 13:56
Ви пишете про якісь далекі пилорами в якихось районах... А ті пилорами, що знаходяться в Луцьку - що, хтось кришує? Напишіть-но, як під покровом ночі працює пилорама Кочулапа на Мамсурова. Фури їздять цілодобово. Я щодня читаю ваші новини... Чому ні разу про це ніхто не написав?
Микола Показати IP 13 Квітня 2020 14:02
То й куди дивицця той Крошко.. вихопив порфеля дума це все?Чи то вже на нього пашуть?
777 до Микола Показати IP 13 Квітня 2020 15:31
С должностью пришли и бабки... Как говорили в одном фильме...Теперь мы ваша крыша.
Света Показати IP 13 Квітня 2020 16:56
це Уніги сбушника і кавасів-смітюхів. В Любитові його племінник не менше вирізає і сигарети у 2 сунуть, а потім ці начинені сигаретами колоди ідуть дровами до Словаччини, Польщі і тд
Лісник Показати IP 13 Квітня 2020 18:13
Який твм Уніга, кавас чи Смітюх. Ця пілорама Семенюка Павла і його брата Віті.. Ці хлопці неодноразово мали проблеми з лісовою охороною, но чомусь різні правоохоронні служби і органи неможуть іх побороти. Автомобілі на Закарпатських номерах- бо Вони іх там купили, а на себе неоформляли. Ліс возять з Рівенськоі області+ скуплюють крадене по селах Камінь- каширського., Старовижівського, Любишовського і Ковельського районів. Поки Лохи на карантині/
Тт Показати IP 13 Квітня 2020 19:10
Тойкут.ковельський район
Аноннім Показати IP 14 Квітня 2020 14:49
І що тут незаконного???вночі що не можна їздити
007 Показати IP 15 Квітня 2020 10:24
Получається що сьогодні в Україні жодному бізнесу працювати нормально неможна як не активісти вимагають то інші контролюючі служби

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus