USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Карантин в «турбо-режимі»: Скалецька про перший день у Нових Санжарах

21 Лютого 2020 20:07
Міністр охорони здоров’я України Зоряна Скалецька розповіла про свій перший день роботи на території санаторію «Нові Санжари», і зазначила, що він був інтенсивнішим, ніж буває зазвичай.

Про це вона сказала у відеозверненні, розміщенному у фейсбуці, передає УНН.

«Хотіла би розказати, як пройшов перший день. Перший день пройшов, переважно, в телефоні, переважно, в вирішенні більшості питань, пов’язаних з організацією роботи екіпажу літака і перевіркою готовності закладів охорони здоров’я Полтави приймати в разі необхідності осіб в інфекційні бокси», – сказала Зоряна Скалецька.

Вона зазначила, що день був досить інтенсивним, однак управління більшості питань відбувалося в телефоні і через видачу певних доручень.

«Це був інтенсивний день, більше, ніж переважно буває. Але стиль управління через телефонні розмови та через з’ясування питань, через видачу доручень – був той самий», – зазначила Зоряна Скалецька.
Нагадаємо, Скалецька проведе 14 днів разом із евакуйованими українцями в «Нових Санжарах».

Пізніше начальник медцентру «Нові Санжари» Олександр Блінов заявив, що Зоряна Скалецька перервала свій карантин і покинула медзаклад, але в МОЗ цю інформацію не підтвердили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 21 Лютого 2020 21:17
Я не зрозуміла, хто каже неправду. Начальник госпіталя, коли каже, що Скалецька поїхала звідти в дві години ночі чи сама Скалецька. Чи вона їздить туди сюди. То навіщо та гра в карантин?
Вирр Показати IP 21 Лютого 2020 23:45
Та її краще б звільнили, ніж на можливу смерть направили.
Соло Показати IP 22 Лютого 2020 00:18
Інше питання, якщо боротьба з коронавірусом, то які заходи щодо попередження його розповсюдження якщо той, хто був там, їздить туди сюди? Це як назвати?
Луцьк Показати IP 22 Лютого 2020 06:29
Дура дурою хіба робота очільниці МОЗ передбачає такі флеш моб.Люди страйкують проти нездатності отаких "міністрів" щось зро бити в країні,а вона піариться. Кабмін і Зе в земельний комітет.
51 -а незнаменита Показати IP 22 Лютого 2020 08:52
А слабо міністру оборони 14 діб провести на нульових вопах
Знаю до 51 -а незнаменита Показати IP 22 Лютого 2020 14:57
А чого йому боятись. Вони самі сєпари під прикриттям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus