USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Картопляний тендер проведуть по-новому

8 Листопада 2011 18:41
Управління освіти Луцької міської ради закупило для дошкільних навчальних закладів картоплі на 99 тисяч гривень.
Про це розповіла головний спеціаліст відділу дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти управління освіти та науки Валентина Гдира.
Вона розповіла, що наприкінці жовтня провели торги. «Переможцем визначили підприємця Мовчуна. Він постачатиме картоплю до кінця року за ціною 1,4 гривні за кілограм», - зауважила вона.
За даними Віснику держзакупівель, вересневий тендер на закупівлю картоплі обсягом 211 тонн для дитсадків скасували через порушення «порядку публікації оголошення про проведення та результати закупівлі, про акцепт».
У коментарі «ВН» начальник луцьких освітян Олег Гребенюк розповів про нові торги. За його словами, у грудні буде проведено новий тендер. «У січні визначиться переможець, який постачатиме картоплю до кінця наступного року», - сказав він.
Нагадаємо, 15 вересня на відкритих торгах управління освіти та науки міськради картоплю для дошкільних навчальних закладів міста за ціною 2,42 гривні за кілограм. Однак журналісти з’ясували, що тендерна процедура проводилася з порушеннями .
Тож прокуратура Луцька винесла протести на рішення тендерного комітету управління освіти Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
КРУ Показати IP 8 Листопада 2011 21:23
Якщо не забули, то наше доблесне контроль-ревізійне управління не знайшло порушень під час проведення бульбагейту. А тут припис прокуратури, а відповідальність?
Tender Показати IP 9 Листопада 2011 07:43
Є порушення, були спроби "відмити" гроші, то напевно відразу потрібно такого начальника звільняти, у таких в крові закладено - красти!
Як завжди? Показати IP 9 Листопада 2011 09:14
Цікаво а які ж результати дисциплінарного провадження стосовно членів тендерного комітету? Голову тендерного комітету хоч з роботи зняли?
Андрій Лучик до Як завжди? Показати IP 9 Листопада 2011 09:56
Як бачимо, поки ніхто корупціонерів звільняти не збирається.
Ultra Показати IP 9 Листопада 2011 10:13
Мда не зрозуміла в нас Держава. Чому наприклад держава не може закупить ту картоплю по 1 грн, коли люди по 0.70 копійок продають. І є ж державний резерв який мав би закупити картоплю і постачати в державні установи, а не зберігати типу її а на томість списувати і продавати, і відмивати гроші. Як так можна, даже не дітях на живатись, взагалі совість втратили вже.
Лучанка Показати IP 9 Листопада 2011 10:54
Як бачитке люди дорогі у нас така держава, а держава- це ми. А ми, це наші злодії і бандити, які відмивають гроші навіть на дітях.Та що тут дивуватися- це кінець світу скоро буде, на вмираючих людях відмивають гроші у онкодиспансері. Дійсно поїдьте по селах там люди продають по 90 копійок і 1 гривню картоплю,а не робіть яуісь дурні тендери- це ви під одного бандита робите він закупив по 1 гривні, а продає по 2,42 ото да. А наше КРУ це такі самі хабарники. Хоч в однвй бюджетній установі, вони нормально перевірили,не потрібно багато мервих душ, нарахування зарплати, і ремонти на яких також відмиються колосальні гроші.А вони собі в кармани відмивають от і все.Тільки до чого це все дійде,напевно до того, що ми люд будемо їх самі мочити і тоді вони будуть боятися Бо зараз вони не бояться ні Бога ні чорта.
совість Показати IP 9 Листопада 2011 11:00
Правда і совість відсутні. Не шукайте у таких тендеристів. А порядністі і честі також не мають. А ШКОДА,
111 Показати IP 9 Листопада 2011 12:34
А як бути з дітьми в садочках? Хто їм доставляє картоплю зараз, поки нема нового тендеру?
Андрій Лучик до 111 Показати IP 9 Листопада 2011 14:51
Перечитайте уважно перші три абзаци повідомлення. Картопля закуплена за нормальною ціною. Залишилося а) з.ясувати як так хутко провели новий тендер; б) довести до логічного завершення справу із попереднім (скасованим) тендером.
258 Показати IP 9 Листопада 2011 14:55
Дітя в садочок картоплю принесли батьки по 5 кг на кожну дитину

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus