USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Хабар у $600 тисяч»: скандальні подробиці розмови «Юзіка» з поліцією

26 Листопада 2019 20:23
У неопублікованій частині розмови нардепа Юрія Корявченкова («Юзіка») і колег зі «Слуги народу» з криворізькою поліцією останній вимагав «данину» в розмірі 600 тисяч доларів щомісяця.

Про це в інтерв’ю OBOZREVATEL сказав народний депутат Антон Поляков, раніше виключений із «СН». За його словами, самі плівки йому анонімно надсилало якесь джерело, яке й розповіло, про що домовлялися нардепи у повній версії бесіди.

«Я б дуже хотів послухати повний запис розмови. Наскільки я знаю (мені написала людина, що її і скинула), надалі йдеться про те, що ці шість депутатів вимагатимуть щомісячну плату 600 тисяч доларів із криворізької поліції. Можливо тому, що шість осіб і по 100 тисяч на кожного.

Було б цікаво, чи відреагує президент на те, що відбувається, і як намагатиметься відвести скандал від своїх колишніх колег, того самого «Юзіка», у якого з ним тісні взаємини багато років, – наголосив Поляков.

Зазначимо, зустріч відбувалася в ресторані «Околиця» у Кривому Розі. З боку «Слуги народу» в ній брали участь нардепи Володимир Захарченко, Владлен Неклюдов, Юрій Кисіль, Олена Криворучкіна (раніше спіймалана на секс-скандалі у Раді), В’ячеслав Медяник (спійманий на листуванні-рішалові щодо прокурорів), Юрій Корявченков «Юзік» і його дружина Тетяна Корявченкова.

Поліцію у розмові представили Володимир Огурченко (керівник поліції Дніпропетровської області) та тодішній претендент на посаду головного поліцейського Кривого Рогу – Сергій Лукашов.

Як повідомлялося раніше, нардеп Поляков опублікував аудіозапис розмови колишніх однопартійців із начальником поліції Кривого Рогу, у якому останнього інструктували, що і з ким «вирішувати». Так, на записі чітко чути голос депутата Юрія Корявченкова.

Пізніше глава Верховної Ради України Дмитро Разумков заявив, що аудіозапис розмови з поліцією нардепа Корявченкова треба перевірити на справжність.

А глава фракції «СН» Давид Арахамія взагалі не побачив у скандалі жодного криміналу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
скептик Показати IP 26 Листопада 2019 20:45
"А глава фракції «СН» Давид Арахамія взагалі не побачив у скандалі жодного криміналу". ну аякже ж. все ж папанятіям
курт Показати IP 30 Листопада 2019 16:26
"конец эпохи бедности"...
Вальхайм Показати IP 2 Грудня 2019 22:40
"самі плівки йому анонімно надсилало якесь джерело...", а плівки зроблені з бичачиш кишок?. Не смішил б вже людей... Плівки! Він що, 20 років був заморожений, а тепер розморозили і він ще не знає, що плівки як такі уже давно "на задворках історії".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus