USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хотів отримати владу та готував вибухи: СБУ затримала брата екснардепа Царьова

19 Травня 2022 14:32
Родич колишнього депутата-зрадника готував диверсії у Дніпропетровській області та очікував на російських окупантів. За його планом, він під час окупації повинен був очолити Дніпропетровщину, про це повідомляє СБУ.

Коли стало зрозуміло, що план РФ провалився, колаборант планував підірвати об’єкти інфраструктури в області, проте його затримала СБУ.

«Під час обшуків правоохоронці виявили у спеціально обладнаному схроні зброю та боєприпаси, тротилові шашки, банківські картки та паспорти громадянина РФ. За даними слідства, чоловік мешкав у Дніпрі з часів Революції Гідності, підтримуючи зв’язок з братом, який переховувався в рф», – йдеться у повідомленні.

СБУ повідомила чоловіку про підозру за ст. 113 (диверсія) ККУ.

Нагадаємо, колишньому депутату Верховної Ради Олегу Царьову оголошено про підозру у державній зраді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus