USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

«Хто куди, а я – хімічитись»: молода мама з Волині бореться із раком 4-ї стадії

27 Січня 2021 08:00
Біда постукала у двері 28-річної мешканки села Підгайці Луцького району Євгенії Гережун. Так, 26 листопада 2020 року молода мама, яка разом із чоловіком виховує сина Богданчика, дізналася про страшний діагноз – рак кишківника 4-ї стадії з метастазами у печінці. Наразі жінка проходить другу хіміотерапію і сподівається, що позитивна динаміка лікування дозволить медикам провести оперативне втручання із видалення злоякісної пухлини та метастазів.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла Євгенія Гережун.

Нагадаємо, 26 листопада 28-річна Євгенія зі щасливої дружини та мами тримісячного сина Богданчика стала людиною, яка через страшний діагноз змушена вести нелегку боротьбу за право жити. Так, не передчуваючи нічого страшного, жінка звернулася до медиків із скаргами на біль у животі та втрату ваги, які турбували її після пологів. Вердикт лікарів став для родини волинянки справжнім шоком. У Євгенії – низькодиференційована аденокарцинома 4-ї стадії з метастазами у печінці, кажучи простими словами - рак кишківника. Утім,молода мама не здалася і почала нелегку боротьбу за право жити й бачити, як зростає її хлопчик.
«Понеділок – важкий день. Хто куди, а я - «хімічитись». Зараз я проходжу другу хіміотерапію - один день я отримую крапельницю, яку капають 6-7 годин, і ще 14 днів таблетки. Ми купуємо і те, і те самі, бо в державні програми препарати «Бевацизумаб» та «Кселода» не включені. Один курс лікування коштує 40 тисяч гривень. Окрім того, разом із хімією я отримую препарат Авастин. Через 21 день після цього курсу потрібен буде іще один такий же. Далі я маю пройти діагностичні обстеження. Якщо динаміка виявиться позитивною, лікарі будуть вирішувати питання про хірургічнне втручання. При найкращих прогнозах це буде видалення пухлини і метастазів в печінці за одну операцію. Далі, якщо все добре, знову розпочнеться курс хіміотерапії. Хімію із перервами я отримуватиму близько року», - розповіла лучанка.
Водночас, Женя зізналася, що, не дивлячись на важкий діагноз, нині почувається добре, хоча й відходить після кожної крапельниці близько двох днів.

Молода мама тішиться, що її маленький син Богданчик росте, вже пробує прикорм, з кожним днем стає все більш цікавим.

Євгенія тішиться, що у неї є величезна підтримка. Поки мама лікується, за малечею приглядають турботливі няні – хрещені, бабусі, а головне – коханий чоловік, який доглядає за сином постійно у позаробочий час.

Тому всіх охочих допомогти цій сім’ї просимо переказувати кошти за реквізитами:

5168745019685905 – отримувач Панасюк Євгенія Анатоліївна (Приватбанк)

4441 1144 4087 5787 (Монобанк)

Будь ласка! Ретельно перевіряйте номер рахунків, а також ПІБ отримувача. На жаль, людська біда – не перепона для шахраїв, які створюють фейкові сторінки у соціальних мережах, замінюючи реальні реквізитні дані на власні. Тому просимо переказувати кошти виключно отримувачам, чиї ПІБ вказані у новині!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Джек Показати IP 27 Січня 2021 11:34
4 стадія-це метастази.лікування не існує
Надія до Джек Показати IP 27 Січня 2021 16:49
Надія помирає останньою...
Олександр Показати IP 28 Січня 2021 22:00
Номер 1 покластися на Господа.Для початку рекомендую покаятись,прийняти Ісуса Христа своїм Господом і Спасителем.Молитва покаяння ,говориться вслух ,це Рішення особисте.Молитва:Отець Небесний,я прошу Тебе прости кожен мій гріх,дай мені нове життя,Ісус Христос уввійди в моє серце і будь моїм Господом і Спасителем,дякую Тобі,амінь.Дякуйте Господу за все,щодня і отримайте своє чудо,надіячись на Боже Слово...Всі недуги твої вздоровляє...поки не станеться це НЕ ЗДАВАЙСЯ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus