USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Кіноакадемія запровадила нову номінацію премії «Оскар»

9 Серпня 2018 09:08
З 2019 року Американська кіноакадемія вручатиме «Оскар» у ще одній номінації - за популярні фільми.

Окрім того, буде обмежено тривалість церемонії вручення нагород, повідомляє DW.

Про це йдеться у листі правління академії, розісланому в середу, 8 серпня. Вимоги до таких фільмів будуть визначені пізніше. Останнім часом кіноакадемія радше оминала нагородами касові блокбастери та фільми про супергероїв, віддаючи перевагу більш мистецьким стрічкам, уточнює інформагенція Reuters.

Окрім того, організатори вирішили обмежити тривалість церемонії нагородження трьома годинами. У листі правління Американської академії кінематографічних мистецтв і наук повідомило, що деякі з 24 нагород будуть представлятися під час перерв на рекламу у телевізійній трансляції церемонії. Ці зміни будуть запроваджені на наступній церемонії вручення «Оскару» у лютому 2019 року.

«Ми багато чули про необхідність удосконалення, щоб «Оскар» і наша академія відповідали мінливому світу», - йдеться у листі правління, передає агенція AP.

У 2018 році рейтинг 90-ї церемонії вручення нагород "Оскар" упав до найнижчого за всю історію. Вперше за десять років її подивилися менше ніж 30 мільйонів глядачів - 26,5 мільйона, що на 19 відсотків менше, ніж роком раніше. Церемонія тривала чотири години, що зробило її найдовшою за понад десять років. Також правління хоче запровадити ще одну зміну - вручати «Оскари» раніше. Церемонія у 2019 році відбудеться 24 лютого, а у 2020-му - 9 лютого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus