USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Клімчук може піти у мери Луцька, - політолог

30 Липня 2010 16:18
Якщо у голови Волинської ОДА Бориса Клімчука «не складеться» з Партією регіонів - він може висунути свою кандидатуру на посаду луцького міського голови – припускають експерти Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу.

«Мало хто з аналітиків, журналістів та політиків припускає варіант висування на посаду луцького міського голови самого Бориса Клімчука. А даремно», - зазначає виконавчий директор Центру Михайло Шелеп.
Якщо проаналізувати діяльність голови облдержадміністрації за перші місяці роботи, то видно, що він чимало уваги приділяв Луцьку. Зокрема реалізував кілька вдалих піар-ходів з нібито розв’язання проблем Луцька та врегулювання конфліктів міської влади. Також Борис Петрович постійно тримає на контролі поточну ситуацію в місті і досить регулярно, ніби спонтанно, критикує прорахунки діючого міського голови, - каже політолог .
«Зрозуміло, що рівень обласного центру не достатній для реалізації амбіцій пана Клімчука. Область, і тут підходять як виконавча так і представницька влади, є більш цікавою для досвідченого політика ніж місто. Однак, якщо раптом до початку виборів назріє будь-який конфлікт між Партією регіонів та Борисом Клімчуком (як варіант – регіонами доведуть нереальні плани результатів виборів в області), то не виключена можливість, що голова ОДА як запасний варіант використає можливість стати кандидатом на пост міського голови. Оце і буде та «чорна конячка» про яку часом згадують в політичних колах», - припускає Михайло Шелеп.

В будь-якому випадку участь Бориса Петровича у місцевих виборах матиме визначальний вплив на їх результати, адже і власний рейтинг, і адмінресурс, і вміння «розставляти усіх на свої місця» будуть працювати на потрібних йому людей, - каже політолог.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
дідо Показати IP 30 Липня 2010 16:22
та на пенсію Клімчуку давно пора....своїм совковим самодурство тільки смуту наводить на Волині....то до пекарів носа суне, то до базару в Шацьку,то етикетка на маслі неправильна...
Петро Васильович Показати IP 30 Липня 2010 16:45
Може він і старий, але бистріше мудрий!
вого КРОК Показати IP 30 Липня 2010 17:03
В принципі варіант можливий,малоймовірний але можливий.
ВВ Показати IP 30 Липня 2010 18:16
Щось слабкувато експерти Центру політичного аналізу слідкують за подіями! Клімчук сказав що піде в облраду мажоритарщиком і під №1 від Партії регіонів! Так що там все "склалось" раз він так сказав. Що - пропустили? :)
Михайло Наход до ВВ Показати IP 31 Липня 2010 14:04
Нічого не пропустили, просто тут опубліковано не весь тест матеріалу. Детальніше тут http://www.cpaec.org.ua/news/view/295
вася Показати IP 30 Липня 2010 19:21
дидо так тоби хочеться в рило дати
realman Показати IP 30 Липня 2010 20:09
в мери точно не піде!!! нащо воно йому треба! і так афігенно себе почуває!!!!!
контроль Показати IP 30 Липня 2010 21:42
А ще борис Петрович наладив збір відкати 20% з будь якоі якого фінансування через дуже знамениту велику будівельну фірму,але похоже обласного бюджету мало
Банкір Показати IP 30 Липня 2010 23:48
Ну скільки вже можна лякати патологічного боягуза Романюка. Він коли взнав, що на голову преться майстер художніх грицюкізмів пан Грицюк, то два дні з дому не виходив. Вас багато, але Шибу вам не подолати.
Михайло Наход Показати IP 31 Липня 2010 09:26
З повним текстом даного матеріалу модна ознайомитись за адресою http://www.cpaec.org.ua/news/view/295
Віктор Показати IP 31 Липня 2010 10:19
Шо за фігня.... У нашій країні вже стільки тих експертів політичного аналізу - шо здорового глузду на всіх не вистачає.... А чому б Клімчуку тоді не піти у мери Ковеля?! Трохи треба думати, а то сидите у кабінетах, видно, кондиціонер всі мозги відморозив...
ВВ Показати IP 31 Липня 2010 12:42
Віктор Сьогодні 10:19 ____________________ Правільно!!! Так ті "експерти" собі на прожиток від свого "аналізу" заробляють! А вибори - це в них святе - збір, та подбиття бабосів! :)
правдолюб Показати IP 2 Серпня 2010 11:37
клім дед правельний бере бо тіко дурень не бравби у наш час,дає бо якщо не дасть тлумаків то з роботи вижинуть,але йти, тим паче в пекло не може будь, а все решта може !!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus