USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Клімчук запевнив, що Янукович-молодший парку не зруйнує

5 Липня 2011 17:31
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук запевняє, що маршрут Міжнародного трофі-марафону в якому братиме участь син Президента Віктор Янукович не проходитиме через Шацький національний парк.

Про це він повідомив 5 липня під час засідання колегії облради.

Нагадаємо, в Україні пройдуть автоперегони по бездоріжжю, або так званий «трофі-рейд». Фінішувати та святкувати перемогу учасники перегонів планували у Шацькому національному природному заповіднику. Серед учасників пробігу – син президента України Віктор Янукович-молодший.

Екологічні активісти протестують проти цих змагань, які, на думку екологів, руйнуватимуть заповідники.

Стурбованість маршрутом в якому бере участь син Президента висловів депутат облради від ВО «Свобода» Анатолій Вітів. Зокрема, він зазначив, що місцева влада дала «одобрямс» на «сафарі», бо «бачте їде син Президента».

«Чому немає реакції голови обласної адміністрації? Всі закрили очі, робіть собі безпрідєл?», - запитував Вітів і переконував, що варто співставити карту самого маршруту ралі і територію парку аби зрозуміти, що машини в’їжджатимуть на територію парку.

«Що стосується Волинської області по Шацькому національному парку ніхто нікуди не їде. Доповідаю. В Шацькому районі крім Національного парку дві третини території займають інші землі, які не стосуються національного парку. От по тих каналах, ровах і болотах… Вольному воля - блаженному рай», - зазначив Клімчук.

«До речі, не тільки син Януковича там їде. Ціла орда – і Катеринчук. Самі собі їдуть. Це краще, ніж горілку пити і колотися наркотиками. Я так думаю», - додав голова Волинської ОДА.

Більше того губернатор додав, що сам би взяв участь в перегонах, однак потужність його джипу цього не дозволяє.

Під час цієї розмови інший "свободівець" - депутат Євген Мельник - поцікавився, скільки людей має право кататися озером Світязь на моторних човнах.

Перед цим депутат розповів історію про те, як «Минулого року приблизно в цю пору було інтерв’ю з сином Януковича, який відпочивав на Шацьких озерах на озері Світязь. А перед тим сталося так, що я був на озері Світязь, яким плавала 20-метрова яхта з такими потужними моторами».

«Я спитав в одного надзвичайно повноважного працівника прокуратури: хто це міг дозволити, це ж Світязь, природоохоронна зона», - зазначив Мельник, однак доказів, що це саме був син Президента депутат не зміг надати.

Клімчук повідомив, що дозвіл на використання моторних човнів на Світязі мають лише три суб’єкти, ім’я яких не називав, запевнивши, що екоінспекція контролює це питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
іван Показати IP 5 Липня 2011 22:35
http://gazeta.ua/articles/celebrities/389296/2#photo
alex.wein Показати IP 6 Липня 2011 00:52
Молодой барин пожаловали на охоту. Холопов в поля - дичь заганять, управляющий - к ноге, можт че надобно будт. А генерал-губернатор пускай нам рыбки нажарит да в своих хоромах спать положит, а сам пускай на сено к свиньям идет - туда ему дорога. "Записки охотника" Пришвин.
VSC до alex.wein Показати IP 6 Липня 2011 10:52
+100!!!!!
марко Показати IP 6 Липня 2011 06:51
А як можна потрапити на шацькі озера, оминувши національний парк? Хіба з Пользщі? Мутить колишнвй учитель географії. А може геонрафію забув почесний професор ВНУ?
радіон Показати IP 6 Липня 2011 09:12
ну проїдуться пацани , ну і шо ? тій свободі нема чим заняться ? якби там не було того малого яника - ніхто б і уваги не звернув на ті перегони !
химера Показати IP 6 Липня 2011 10:18
Дивно чути подібні коментарі!Панове поїдьте в Европу,та чи можливо таке дійство в розвинутій країні під час так званої економічної скрути.Де реакція суспільства?Реакція Клімчука зрозуміла-"САЛДАФОНСЬКА".Можливо дійсно,джипи то єдиний вид транспорту по наших напрямках.Хай живе Євро2012!Слава Холуям і прихвостням!Бридко!!!
VSC Показати IP 6 Липня 2011 11:01
Народный депутат Витька Янукович и куча мажоров в рабочее время балдеют, как душа пожелает. Причем балдеют за государственный счет, за наши с вами деньги. А "смотрящие" по областям обеспечивают им это веселое времяпрепровождение.
химера Показати IP 6 Липня 2011 13:02
Коли відверто-то уже давно назрів час брати вила в руки!Чого ще чекати від хамів?Бандера-є?,Шухевич-Є?.То хто поведе на св"яту справу?Гуртуймося Браття-Українці!Година вже близька.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus