USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські команди переможно стартували в жіночому чемпіонаті України з футзалу

24 Листопада 2023 21:57
Луцький «Легіон-Університет» та володимирський «Ладомир» із перемог розпочали чемпіонат України з футзалу серед жінок. У першому турі команда з Володимира на класі обіграла «Буг-Сокаль» із рахунком 2:13, а лучанки в драматичному матчі здолали «ДЮСШ-1» із Хмельницького – 7:4. Поєдинки команди зіграли 24 листопада в спорткомплексі Волинського національного університету.

У новому сезоні чемпіонату України грає 13 команд, яких поділили на три групи за територіальним принципом. У групі з волинськими «Легіоном» та «Ладомиром» є також «Буг-Сокаль» та «ДЮСШ-1». Команди зіграють два кола, після чого дві кращі вийдуть у фінальний етап, де зіграють із переможцями інших груп.

Минулорічний чемпіон України «Ладомир» розпочав гольову феєрію м’ячем від Чередниченко на другій хвилині. Одразу після цього рахунок міг зрівнятися, але удар суперниці парирувала воротарка. До 10-ї хвилини на табло вже світилося 0:3 – гравчиня збірної України з футболу Вікторія Гірин зробила дубль. До перерви соколянки відіграли один м’яч, але остаточний рахунок першої половини зустрічі встановила Коротчук – 1:4.

Друга половина матчу розпочалася з голу Мирослави Невар, яка технічно обіграла суперницю на фланзі та пробила під ліву стійку. До середини тайму табло показувало 2:9 – у «Ладомира» забивали вже згадані Гірин та Невар. Згодом м’ячами відзначилися юні Савкіна та Ігнатенко. Остаточний рахунок встановила Гірин, замкнувши пас на порожні ворота. Фінальний свисток зафіксував перемогу «Ладомира» – 2:13.
У грі з хмельничанкам «Легіон-Університет» також відзначився швидким м’ячем. Регіна Борисова пробила з правого флангу і м’яч із рикошетом залетів у ворота. Через кілька хвилин хмельничанки не реалізували пенальті. На дев’ятій хвилині Борисова святкувала дубль, замкнувши пас між лініями від Юлії Холодько, а за 20 секунд Анастасія Чернюк пробила здалеку повз воротаря. Три пропущені розізлили суперниць. Ті почали грати агресивніше, коли «легіонерки» трохи підсіли. Активність суперників увінчалася успіхом й до перерви рахунок на табло зрівнявся.
У другому таймі знову удача посміхнулася Хмельницькому – «ДЮСШ-1» вийшов уперед. Здавалось би втрачену перевагу невдовзі повернула Холодько, забивши за 20 секунд два схожі голи. В обох випадках Юлія, яка грала на позиції останньої, читала передачі суперниць та результативно пробивала по воротах із лінії штрафного майданчика – 5:4. Наприкінці гри Борисова оформила хет-трик, а Чернюк – дубль. У підсумку «Легіон-Університет» перемагає 7:4.
Наступні матчі групи «Ладомир» та «Легіон-Університет» гратимуть за тиждень, 2–3 грудня.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus