USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Конфлікт атовців та Держгеокадастру: Савченко приїхав на перемовини у «Срібні лелеки»

9 Листопада 2018 13:35
Аби врегулювати суперечку між атовцями із Горохівського району та очільником Держгеокадастру Волині, до кафе при готелі «Срібні лелеки» приїхав голова ОДА Олександр Савченко.

Нагадаємо, атовці, представники громадської «Спілки воїнів АТО», «Автомайдану Волині» 9 листопада вийшли на акцію протесту. Вони вимагали, аби виконувач обов‘язків керівника Головного управління Держгеокадастру Волинської області Олесь Іващенко пояснив, чому в той час, коли військовослужбовці отримують відмовні рішення щодо виділення їм земельних ділянок у Горохівському районі, було підписано 20 дозволів на розробку проектів землеустрою мешканцям інших областей, зокрема Рівненської, Житомирської, Херсонської чи Кіровоградської. Йдеться загалом про 40 гектарів.

У ході перемовин атовців із Олесем Іващенком військовослужбовці висловили вимогу, аби гарантом домовленостей виступив безпосередньо голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко. Однак, як стало відомо, останній у цей час перебував на урочистості з нагоди відзначення Дня працівників культури. Тож замість нього на перемовини до атовців приїхав радник голови ОДА Олександр Киричук.

Насамперед військовослужбовці з Горохівського району поцікавилися, чому Олесь Іващенко проігнорував зустріч із ними, яка мала відбутися зранку 9 листопада у Горохові, натомість у робочий час пив каву.

«Кому ти служиш, чоловіче? Ти слуга народу. Ми тобі казали, як не хочеш виконувати обов’язки, то звільняйся», - обурювалися військовослужбовці.

Нагадаємо, днями після сварки між військовослужбовцями та виконувачем обов’язків керівника Головного управління Держгеокадастру Волинської області Олесем Іващенком останній написав заяву на звільнення. Із посади він мав піти з 9 листопада.

Пізніше на зустріч із атовцями до кафе при готелі «Срібні лелеки» приїхав Олександр Савченко. Він підтвердив, що справді зранку до нього приїздив Олесь Іващенко.

Голова ОДА запропонував атовцям визначити кількох представників і провести переговори у приміщенні облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Швондєр Показати IP 9 Листопада 2018 13:52
Землю в Горохівському районі цей поц ділив без відома голови Горохівської РДА і без відома голови ОДА? - Ага, вірю...
Гриць Показати IP 9 Листопада 2018 14:16
агов герої, пора в атаку драпати. хай в донецьку їм виділяє. недовоювали ще.
Виборець Показати IP 9 Листопада 2018 14:24
Висновок: усіх а АТО.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus